vrijdag, april 19, 2024
HomeSponsoringSponsornieuws Businessclubpartners Leidenamateurvoetbal.nl

Sponsornieuws Businessclubpartners Leidenamateurvoetbal.nl

-

Nieuws van onze businesspartners – februari 2024

Miezerig, kil en onaangenaam; zo mag je het weer de laatste maanden wel noemen. Dekker Warmond biedt een fantastische ontsnapping aan al het grauwe middels een avondje uit met in- en ontspanning: ,,We hebben diverse arrangementen beschikbaar zodat jouw avond compleet is! Heerlijk eten bij Lucky’s Next Door en daarna gezellig bowlen! Check de website voor meer info.

Zie: http://www.luckybowling.nl

Een nieuwe uitgaansmogelijkheid in Leiden? Zeker! Freddy’s borrel is de moeite waard om eens heen te gaan: Freddy’s, onderdeel van de Rebel Groep, introduceert nieuwe borrelavond van Leiden. Pal tegenover Leiden C.S. vieren kun je perfecte start van jouw weekend beleven. Of je nu wilt dansen of gewoon ontspannen wilt bijpraten, FREDDY*S Borrel biedt de ultieme borrelervaring met een gezellige sfeer, heerlijke drankjes en fijne borreltunes van onze DJ’s. Gratis entree! De details, en dat zijn er vele, vind je tuurlijk op de site.

Zie: http://www.freddysgastrobar.nl

Zeg je bier, dan zeg je Stadsbrouwhuis. Beleef het gerstenat bij de Beer Club Avond: ,,Kom mee voor drankjes en hapjes, een korte praat/demo over aan de slag gaan met homebrewing en het main event – een meet & greet voor Leidense bierliefhebbers! Het evenement is gratis voor iedereen om mee te doen. Zaterdag 16 maart 16:00 – 18:00 uur.”

Zie: http://www.stadsbrouwhuis.nl

Aan de Haven – Haute friture is zo’n horecagelegenheid waarbij de naam je nog wel eens op het verkeerde been kan zetten. ‘Het zal wel een veredelde patatzaak zijn’ zou je kunnen denken. Mis, het is veel meer dan dat: mosselpannetjes, vistrio’s, borrelplankjes en een mooi biertje erbij  laten zien dat je bij Aande Haven-Haute Friture aan het goede adres bent voor een mooie avond.”

Zie: http://www.aandehavenhautefriture.nl

Goed nieuws! Onze eerste vestiging in de regio Haaglanden gaat open! Wij zijn momenteel druk bezig om deze locatie om te bouwen naar een HuurMaat vestiging welke van alle gemakken is voorzien. Wilt u alvast iets reserveren / bestellen, dan kan dat via rijswijk@huurmaat.nl of bel ons op 070 262 96 17.

Zie: https://www.huurmaat.nl/

Parfumerie Beauty X uit Winkelhof Leiderdorp heeft een ruim assortiment met de lekkerste luchtjes, de beste huidverzorgingsproducten en de mooiste make up. Dit alles voor een betaalbare prijs.

Wat is nu belangrijker dan goed voor de dag komen? Bij BeautyX in Winkelhof Leiderdorp vinden ze dit nu ook. Daarom heeft deze nieuwe franchiseketen een uitgebreid aanboden aan topmerken uit de beauty-industrie voor een betaalbare prijs. Zij vinden namelijk dat luxe betaalbaar moet zijn voor iedereen en dat kun je merken. Kom naar Winkelhof Leiderdorp en geniet van de mooiste geuren en de beste huidverzorging.

Wist je dat BeautyX merken heeft als Dior, Chanel en YSL? Deze topmerken en de expertise van BeautyX zorgen ervoor dat jij altijd geslaagd de deur uit loopt. Geniet na het shoppen van een heerlijke kop koffie of een uitgebreide lunch. Allemaal onder het dak van Winkelhof Leiderdorp. Zien we jou snel langskomen? We hebben tal van acties!

Zie: https://www.beauty-x.nl/

Al sinds 1884 kijkt de Meelfabriek uit over De Kooi, de eerste wijk die werd gebouwd buiten de Leidse stadsingels. Onlosmakelijk zijn deze twee aan elkaar verbonden. Da Kooi is de veelgehoorde naam die de wijk heeft gekregen en waarvan de exacte oorsprong onduidelijk is. Al jaren prijkt Da Kooi op de muur van de Meelfabriek maar gaat verdwijnen, voor ons het moment om iets van dit bekende stadsbeeld te bewaren. Da Kooi blijft, recht uit ons trotse Leidse hart. Fraaie kleding nodig? Neem gerust eens een kijkje op de site. Wat te denken van de hippe hoody 1574?

Zie: https://dakooi.nl/

Wij, Cats & Dogs, staan voor zinvolle communicatie. Waar mensen iets aan hebben. Het verhaal van onze klanten, daar gaat het om. Dat vertellen we in een herkenbare visuele identiteit en onderscheidende vormgeving. In een unieke merknaam en een houdbare merkstrategie. In opvallende campagnes en verrassende communicatiemiddelen. Het verhaal is het fundament. Brengt samenhang in de communicatie. Zo werken we enthousiast voor succesvolle wereldwijde, Nederlandse en regionale merken. Meer weten?

Zie: https://catsanddogs.nl/

Werk Makelaardij is een dynamisch Full Service makelaarskantoor in de regio Leiden. Actief en betrokken, deskundig, professioneel en altijd op zoek naar een tevreden opdrachtgever. Dit zijn enkele kenmerken van Werk Makelaardij. Het kantoor is gevestigd in de Stevenshof in Leiden. Een prima uitvalbasis om ons werkgebied Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest te bereiken. Onze werkwijze is eerlijk en duidelijk:
Werk Makelaardij krijgt graag de opdracht op basis van een prestatiegerichte courtage. Zo bent u als opdrachtgever ervan verzekerd dat de makelaars van Werk Makelaardij tot het uiterste zullen gaan om het gewenste resultaat te bereiken. No Cure No Pay, dat vindt Werk Makelaardij vanzelfsprekend.

Kortom: Werk Makelaardij, dat werkt! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag uw wensen en mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Zie: https://www.werkmakelaardij.nl/

Bij de volgende ronde komen andere businessclubpartners voorbij. En nog meer goed nieuws: er wordt gewerkt aan nog meer exposure voor deze partners. LAV is trots op alle partners en wil ze graag vertroetelen, ook in uw belang!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read