dinsdag, april 23, 2024
HomeTrainerscarrouselMo Bougrine per direct nieuwe trainer Foreholte

Mo Bougrine per direct nieuwe trainer Foreholte

-

Mohamed Bougrine is de opvolger van Mario Koswal als hoofdtrainer van Foreholte. De Voorhoutse oefenmeester zal per direct voor de groep staan en dit seizoen en volgend seizoen werkzaam zijn als hoofdtrainer.

Bougrine (49) is geen onbekende binnen de club zowel als (jeugd)speler en (jeugd)trainer. Hij sloot er zijn actieve voetbalcarrière af als speler en is al eerder hoofdtrainer geweest van de hoofdmacht (periode 2010-2012). Na uitstapjes bij ASC, WVC, Voorschoten, Nicolaas Boys en Roodenburg is Mo nu weer terug voor zijn 2e periode bij Foreholte.

Mo “Foreholte is als club op verschillende vlakken gegroeid en bruist enorm. Het is een hele eer en een mooie kans voor mij op terug te keren bij deze mooie club. Mijn eerste klus als hoofdtrainer is hier begonnen en nu wat jaren wijzer en ervaringen rijker heb ik er alle vertrouwen in om deze groep verder te brengen”. 

Met Mo is het de technische commissie senioren gelukt om een trainer aan te stellen die in het ambitieuze profiel van de vereniging past. “Hij kent onze club als hoofdtrainer, jeugdtrainer en als speler. Hij heeft oog voor talent maar brengt ook de nodige winnaarsmentaliteit mee. Daarnaast beschikt Mo over veel voetbalkennis, is een sterke persoonlijkheid en een echte teamplayer als trainer.”,’ aldus Oscar Arroyo van de technische commissie.

Wij wensen Mo veel plezier en succes als hoofdtrainer.

Bestuur VV Foreholte
Technische Commissie VV Foreholte

Must Read