zondag, april 28, 2024
HomeGezocht & VacaturesKoudekerk zoekt trainer voor nieuwe Onder 23 Team

Koudekerk zoekt trainer voor nieuwe Onder 23 Team

-

Heb jij een passie voor voetbal en droom je ervan om jong talent te helpen groeien? Dan heeft Koudekerk, Voetbalvereniging Koudekerk, de perfecte kans voor jou! We zijn op zoek naar een gedreven trainer voor ons nieuwe Onder-23 elftal.

Bij Koudekerk draait het niet alleen om winnen, maar vooral om ontwikkelen. We willen dat onze spelers én onze coach groeien, zowel individueel als collectief. Een  trainersdiploma is niet vereist, maar wel een ontembare passie voor het spelletje.

We hebben een geweldige staf, inclusief een fysiektrainer en een top-notch krachthonk. En we maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals videoanalyse en gegevens via hartslagmeters en GPS-trackers, om het beste uit onze spelers te halen.

Wil jij deel uitmaken van ons team of wil je meer informatie over deze geweldige kans? Neem dan contact met ons op via info@vvkoudekerk.nl of bel Ronald Rosdorff (06-23071744) of Yvar de Groot (06-19794953).

Dus, als je klaar bent om je liefde voor voetbal te delen en jonge spelers naar nieuwe hoogten te brengen, wacht dan niet langer. Sluit je aan bij Koudekerk en laat ons samen succesvol zijn!

Must Read