HomeZaterdagVierde klasseDapper optreden levert niets op voor Voorschoten'97 (zo) (plus foto's)

Dapper optreden levert niets op voor Voorschoten’97 (zo) (plus foto’s)

-

Vierde klasse C (zondag)- Voorschoten’97 kwam prima voor de dag in Amsterdam, maar moest de punten toch achterlaten bij kampioenskandidaat TOG. In de hoofdstad werd het 3-2 tot ongenoegen van trainer Denis Luhulima.

,,We begonnen in een 1-4-4-2 formatie. Goed in de organisatie gespeeld en het spel aan TOG gelaten. Hier hadden ze veel moeite mee. Na miscommunicatie in de laatste linie en maar met 1 hand op de bal mocht de spits de bal uit de hand van Jeroen Vlak trappen: 1-0 ruststand. In de tweede helft zijn we na tien minuten omgeschakeld naar 1-3-5-2 waar TOG opnieuw geen raad mee wist. Rob van de Berg maakte rond het uur de gelijkmaker. Echter werd het in de 64’ 2-1 na een individuele actie van hun linksbuiten. Toch kon V’97 constant onder de druk uit voetballen. Met de sterk spelende Ferenc Merczel wisten we telkens door hun verdediging te snijden. Uit een voorzet van Jordy van de Wijngaarden scoorde Bryan Hilders de terechte 2-2. Veel gevaar was er verder niet van TOG tot in de achtste minuut in blessuretijd een corner volgde die per toeval in het doel viel (3-2). Na de wedstrijd kregen we te maken met een zeer onsportieve trainer die zorgde voor onnodig disrespectvol geduw en getrek. Jammer van zo’n zondagmiddag. Samengevat verder een prima wedstrijd van V’97 waar een punt zeer zeker verdiend zou zijn geweest.”

Foto’s: Eric van der Wijngaard