donderdag, mei 30, 2024
HomeVierde klasseFC OegstgeestFC Oegstgeest zoekt ambitieuze keeper (en meer) voor het 1e elftal

FC Oegstgeest zoekt ambitieuze keeper (en meer) voor het 1e elftal

-

FC Oegstgeest is een prachtige vereniging met 1500 actieve leden. De vereniging heeft een prachtig onderhouden complex met drie kunstgrasvelden en drie grasvelden. We zoeken een keeper die gekeept heeft op 2e/3e klasse niveau voor het komende seizoen (en daarna) om deel uit te gaan maken van onze club.

Op FC Oegstgeest wordt planmatig gewerkt. Mede door het gebruik van VEO camera tijdens de wedstrijden kunnen de goede en minder goede punten van keepers zichtbaar worden. Naast de keeperstrainer heeft de trainer van het tweede team (Andy van der Meulen) veel ervaring als keeper en keeperstrainer bij diverse verenigingen en kan ook gerichte coaching verzorgen.

Ook zoekt FC Oegstgeest jonge ambitieuze keepers voor het 2e elftal die ervaring hebben op reserve 1e/2e klasse niveau of gekeept hebben/keepen in de Jo19 hoofdklasse/divisie. FC Oegstgeest traint 2x per week en tevens is er 2x per week een keeperstrainer aanwezig om met de keepers apart en tijdens de groepstrainingen aan de slag te gaan.

Interesse? Mail met:  voetbalzaken@fcoegstgeest.nl

 

Must Read