donderdag, juli 18, 2024
HomeSponsoringSponsornieuwsHeerlijk ontspannen LAV Businessclubavond bij Workplanet

Heerlijk ontspannen LAV Businessclubavond bij Workplanet

-

Afgelopen vrijdagavond stond er weer een LAV Businessclubavond gepland. Dit keer bij gastheer Workplanet in Leiderdorp, tevens een partner van onze organisatie. De avond bestond uit een aantal facetten en iedereen had het zichtbaar naar het zin. Hennie Kanbier trapte af met een voorwoord waarbij er nog even stil werd gestaan bij het recent overlijden van onze gewaardeerde collega Hans Stauttener. Even later werd het glas geheven op onze veel te vroeg overleden collega.

Daarna was het de beurt aan Michel van den Broek (compagnon Frank Pijnacker meende dat het de hoogste tijd werd dat Michel eens het woord nam, red.). De onder meer ex-speler van GHC vertelde kort wat over het bedrijf te midden van de bedrijfskleding en sprak terecht zijn trots uit over het nogal gegroeide bedrijf met ook een vestiging in Alphen aan den Rijn. Het team van Workplanet bleek tevens een uitstekende gastheer te zijn. Een prima locatie derhalve met dito personeel.

Vervolgens nam Michael Breel het woord namens Brouwerij Fusie, tevens gehuisvest in Leiderdorp. De uit de basketbal afkomstige spreker sprak over het ontstaan en de groei. ,,In ons assortiment vind je “speciaal bieren voor iedereen“. Deze bieren zijn verrassend qua smaak en alcohol, maar zeer gemakkelijk te drinken. Ze hebben namelijk een soepele en ronde smaak, perfect voor elk moment. Naast ons vaste assortiment bieden we thematische en speciale edities aan, evenals seizoensgebonden bieren die passen bij het seizoen. Of je nu een doorgewinterde bierliefhebber bent of op zoek bent naar iets nieuws, ons assortiment heeft voor elk wat wils.” De aanwezigen proefden daarna ‘Blond Animal’, ‘Three Little Birds’, ‘Golden Brown’ en de nieuwste sensatie ‘Funky White’.

Daarna namen Fons Cornelissen & Jeroen Tillekens de regie in handen met het roulettespel ‘He, scheids’. Dit bleek een voltreffer te zijn onder de aanwezigen. De kennis van de spelregels werd getest en dat leverde hilariteit, discussies en veel foute edoch ook goede antwoorden op. Rond de klok van 23 uur was de finale gespeeld en kon het team van Rob Beij & Frank Havenaar (BWorkz), donateur Paul Bol en Rody Rademaker (Plutosport) de schaal (plus een etentje in het verschiet) omhoog houden.

Daarna nam menigeen nog een afzakkertje (of meer) en was de sfeer blijvend buitengewoon aangenaam te noemen. Op naar meer dus in het nieuwe seizoen!

Foto’s: Jan van der Lubbe

Zie verder:

https://workplanet.nl/

https://www.brouwerijfusie.nl/

https://leidenamateurvoetbal.nl/2024/voetbalnieuws-leiden/he-scheids-spelregelroulette-bij-emm21/ (eerder geplaatst op onze website)

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read