donderdag, juli 18, 2024
HomeSponsoringSponsornieuwsSponsornieuws: tekenmomenten en nieuwe businessclubpartner

Sponsornieuws: tekenmomenten en nieuwe businessclubpartner

-

Vorige week vrijdag maakte onze redactie de namen bekend van blijvende en nieuwe businessclubpartners voor het komende seizoen of zelfs seizoenen (zie toegevoegde artikel). Dit deden we met trots want zonder die steun kunnen wij simpelweg ons werk niet voortzetten. Een week later deelt ons team nog even enkele tekenmomenten. Daarnaast kan worden aangegeven dat Johlex Bouw, dat al wel genoemd werd maar nog niet voor de duur van de overeenkomst, voor 3 jaar heeft getekend. Dat geldt ook voor Topframe Kozijntechniek. Hoe mooi is dat? Inmiddels is ook duidelijk dat Cees Advocaten het ziet zitten met LAV en instapt voor het komende seizoen met de intentie om per seizoen te verlengen. Cees Advocaten heeft vestigingen in Den Haag, Naaldwijk en Delft. Uiteraard volgt er nog een introductie op deze website zoals wij elke businessclubpartner de ruimte geven om een podium te pakken. Vanaf het nieuwe seizoen zelfs meer ruimte!!!

Zwaan Metselbedrijf tekende voor een langer verblijf als hoofdsponsor van de website (vierde en vijfde jaar). Op de foto Bert Jan de Ridder en Remco Mentink. De Ridder ontving als geste een diner voor twee bij Limes aan den Rijn, ook al een businessclubpartner.
Huurmaat & Riool.nl wordt de nieuwe hoofdsponsor van de LAV Cup, seizoen ’24-’25. Onlangs werd er getekend. Links op de foto Martijn Smittenaar, in het midden Remco Mentink en op rechts directeur Ernst Barthen.
Hypotheekshop Leiden Oost is er minstens de komende drie seizoenen ook bij (zelfs op meerdere fronten). Op de foto links John van Overloop en rechts Maxim Visscher van de Hypotheekshop.
In Hendrik-Ido- Ambacht werd pas geleden een driejarige verbintenis ondertekend. LAV en Trainingskampen.nl zijn per heden partners. Op de foto namens de organisatie van trips in binnen-en buitenland Robin Hoezen.

LAV dolblij met blijvende BC-partners en aanwinsten!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read