Het einde van de eerste seizoenshelft is in zicht en als de kranen dicht blijven, kan er nog een volledige speelronde worden afgewerkt. Het weekend daarna is er nog een mogelijkheid om in te halen. Even afwachten dus waar er gevoetbald kan worden, maar hierbij alvast het programma van de duels die belicht zullen worden.

Het Leidsch Dagblad bezoekt vanzelfsprekend alle topklassers en daar is weer sprake van een boeiend programma. Het gaat dit keer om Katwijk- Harkemase Boys, Capelle- FC Lisse, IJsselmeervogels- ARC, SC Genemuiden- Noordwijk en HHC Hardenberg tegen Rijnsburgse Boys.

Daarnaast zal Nieuw- Zuid het decor zijn van Quick Boys versus Jodan Boys en ook die wedstrijd zal de nodige aandacht krijgen. Een streekderby die er mag zijn is die van Valken’68 tegen Roodenburg. Smikkelen en smullen derhalve. Een dag later zal het LD vanzelfsprekend aanwezig zijn bij topklasser VVSB, dat op bezoek gaat bij Argon. Even logisch is de keuze voor de Leidse titanenstrijd tussen UVS en FC Boshuizen. In dezelfde klasse speelt SJC thuis tegen het Haagse VUC en daarover valt ook van alles terug te lezen volgende week maandag. Dat geldt ook voor het duel uit de derde klasse tussen Foreholte en SJZ en vanuit 4A over Kickers’69 tegen MMO.

Komend weekend staan er evenwel nog veel meer zeer interessante duels op het programma. Leidenamateurvoetbal.nl heeft de keuze laten vallen op: Breukelen- RCL, GHC- Vitesse Delft, ‘s- Gravenzande- FC Rijnvogels (allen za, 1B), VCS- Lugdunum, LSVV’70- SEV en Loosduinen tegen vv Leiden. Drie duels dus uit de derde klasse. Nieuws komt er ook van Docos- Woubrugge en VVSB- Football Factory, ontmoetingen in de vierde klasse.

Op de tweede dag van het weekend kan het ook al alleraardigst worden op de regionale velden. Daarom komt onze redactie maandag voor de dag met een nabeschouwing van de navolgende duels: Voorschoten’97- FC Lisse (3A), Stompwijk’92- FC Rijnland (4A) en Warmunda- Leidsche Boys. Blijft het daarbij? Nee, zeker niet. Maar kijk gewoon dagelijks op de site, dan hoef je niets te missen. Voor alle duidelijkheid: zolang we de fingers crossed moeten houden voor wat betreft het weer is het programma wel onder voorbehoud en kan er uitgeweken worden naar andere wedstrijden vanwege afgelastingen!

Voor nu alvast heel veel plezier, waar dan ook langs de velden en ook veel leesplezier zo links en rechts.