Stilaan naderen we de winterstop, maar gelukkig is het nog niet zover. Alvorens we de maand december in gaan, is er komend weekend een beperkt programma om de boel zo links en rechts weer recht te trekken. Een vooruitblik hierop.

Het Leidsch Dagblad zal live getuige zijn van de volgende duels in de topklasse: FC Lisse- HHC, Rijnsburgse Boys- IJsselmeervogels, ARC- SVZW, Noordwijk- Montfoort, Spakenburg- Katwijk en op zondag VVSB- HSC’21. Voor het overige staan er louter inhaalduels op het programma en ook daar gaat de aandacht naar uit. Op zaterdag gaat RCL in 1B op bezoek bij Leonidas en speelt SJZ op zondag de wedstrijd uit bij SVLY met een tussenstand van 1-0. De Leidse derby tussen Roodenburg en FC Rijnland zal ook worden gevolgd.

In de strijd om de districtsbeker wachten ook een aantal boeiende duels. Op zaterdag zijn dit de duels: Voorschoten’97- Quick Boys en RVVH- Ter Leede. VOC, dat eerder ARC uitschakelde, speelt tegen SJC en dat duel vindt plaats op zondag. Volgende week dinsdag is het de beurt aan: DVC (zo)- Valken’68, Excelsior M- Katwijk, Noordwijk- Rijnsburgse Boys (een heuse kraker dus!), VVSB- DHC en GHC versus zondageersteklasser ADO Den Haag.

Leidenamateurvoetbal.nl zal in de nastoot op maandag ook diverse spelers aan het woord laten. Daarna komen ook de vaste rubrieken volgende week aan bod en zal onze redactie zeker niet met de handen over elkaar gaan zitten en toch veel nieuws brengen van de diverse fronten. Ondanks het feit dat het competitieprogramma schaars te noemen is. Een tipje van de sluier van trainers/ spelers die aan de tand zullen worden gevoeld: Laurens Mouter, Rob van den Wijngaard, Sander van der Horst en…ach je merkt het vanzelf wel. Volg de website en je blijft altijd bij.

Mocht je als deelnemende club graag eens een interview terug willen lezen met een topper uit een grijs verleden, mail de gegevens van de persoon in kwestie dan door aan onze redactie via: redactie@leidenamateurvoetbal.nl