donderdag, mei 23, 2024
HomeIn de schijnwerpersIn de schijnwerpers..29-30 oktober

In de schijnwerpers..29-30 oktober

-

Na een relatief rustig weekend waarin gestreden werd in de districtsbeker en er een beperkt aantal wedstrijden op het programma stond in een inhaalweekend, is er komend weekend weer een overvol programma vastgesteld. Zoals ondertussen te doen gebruikelijk alvast een vooraankondiging van de duels waar de nodige aandacht voor zal worden ingeruimd.

Het Leidsch Dagblad zal uitpakken met de volgende wedstrijden in de topklasse: Katwijk- Capelle, FC Lisse- Rijnsburgse Boys, Noordwijk- ARC en VVSB- AFC (zondag). Twee duels uit de hoofdklasse zullen langskomen: Quick Boys- Sparta Nijkerk en Voorschoten ‘97- Sportlust’46.
Ook de streekderby tussen RCL en FC Rijnvogels zal bekeken worden en die beschrijving is ook van kracht voor andere duels op zondag die in de schijnwerpers staan: UDO- Alphen en SJZ- Teylingen.
Haast vanzelfsprekend is er volgende week maandag ook een verslag terug te lezen van de kraker tussen FC Boshuizen en ADO. Een compleet overzicht zal ook niet ontbreken.

Leidenamateurvoetbal.nl zal met spelers en trainers terugblikken op de duels Smitshoek- GHC (1B), DUNO- Valken’68 en Haaglandia- Roodenburg (2C), Lugdunum- Polanen, Monster- LSVV’70 en vv Leiden- SEV (drie duels in de derde klasse).
Uit de vierde klasse worden de topper tussen Woubrugge en Blauw Zwart en de Leidse twist tussen Docos en Leidsche Boys onder de loep genomen. Van de zondagduels selecteerde onze redactie de duels uit de vierde klasse, te weten: Docos- FC Rijnland en Roodenburg- Van Nispen. Eventuele andere opvallende zaken zullen ook aan bod komen en van de clubs die actief deelnemen aan onze site zal er ook nog wel het een en ander te melden zijn.

Twee nog niet nader te noemen duels zullen door de lens worden bekeken. Meer dan voldoende dus om er ook volgende week maandag eens goed voor te gaan zitten. Trouwens, op andere dagen is er ook volop nieuws. Dus zorg dat je op de hoogte blijft.
Voor nu alvast veel kijkplezier mocht je van plan zijn om ergens op de tribune plaats te gaan nemen in het aanstaande weekend.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read