Komend weekeinde zijn de clubs, onder de topklasse, toe aan de vierde speelronde. Hier en daar staat de hatelijke nul nog op het bord, terwijl elders al met een glimlach wordt gekeken naar de ranglijst. Hier volgt een overzicht van de duels die nadrukkelijk zullen worden uitgelicht na komend weekeinde.

 

De hoofdschotel van de week is ongetwijfeld de titanenstrijd tussen Rijnsburgse Boys en Spakenburg. De crème de la crème van de topklasse tegenover elkaar. Het Leidsch Dagblad zal vanzelfsprekend van de partij zijn. Ook de volgende duels zullen uitgebreid aan bod komen in onze regionale krant: Noordwijk- Barendrecht, FC Lisse- Harkemase Boys, ARC- SC Genemuiden, Montfoort- Katwijk, Voorschoten’97- Volendam en Quick Boys- Ter Leede. Dit voor wat betreft de zaterdagcompetitie. Van de zondag worden deze duels uitgelicht: EVV- VVSB, SJC- ADO Den Haag, UVS- Quick en UDO- RKDEO. Aanstaande vrijdag is er een interview te lezen over een belangrijke pion van de koploper in de hoofdklasse Ter Leede: Gertjan Tamerus. Een speler die onder meer voor NAC en Heracles uitkwam.

 

Leidenamateurvoetbal.nl zal ook weer uitvoerig op tal van duels terugkomen met trainers, maar vooral spelers. Hierbij het overzicht van de duels waar onze keuze dit keer naar uitgaat: Breukelen- GHC, BVCB- FC Rijnvogels en Smitshoek- RCL (allen duels in de eerste klasse zaterdag). Tweedeklasser Valken’68 wordt gevolgd in het uitduel bij lijstaanvoerder Zevenhoven. De derby tussen Oegstgeest en Roodenburg ontbreekt uiteraard ook niet. Een klasse lager prikten wij twee duels aan: Duindorp- LSVV’70 en het Leidse onderonsje tussen Lugdunum en vvLeiden. Uit de vierde klasse komen UVS- DoCoS, Woubrugge- DWO en Football Factory- Oosterheem aan de orde.

 

Een dag later is er ook een aangenaam programma vastgesteld, waarbij onze redactie koos voor de ontmoetingen: VUC- FC Boshuizen (1B), Alkmania- Meerburg (3A) en uit de vierde klasse Roodenburg- MMO en Warmunda- FC Rijnland. En wie weet wat er verder nog belicht zal worden. Volg de website en krant in elk geval, zodat een ieder volledig op de hoogte is van het regionale voetbal.