maandag, mei 27, 2024
HomeIn de schijnwerpersIn de schijnwerpers…5-6 november

In de schijnwerpers…5-6 november

-

Het is herfst, maar het lijkt wel lente. Vooralsnog kan er volop worden gevoetbald en staat er wekelijks een overvol programma voor de deur, zonder harde velden of plassen bij de doelen. Komend weekeinde kunnen ook alle duels weer worden gestart en hierbij alvast een overzicht van die ontmoetingen die gevolgd zullen worden.

Het Leidsch Dagblad pakt uit met de volgende duels: Rijnsburgse Boys- Noordwijk, ARC- Katwijk en SVZW- FC Lisse in de topklasse. Andere zaterdagduels die onder de loep worden genomen zijn die tussen: Ter Leede- Volendam, GHC- Nootdorp, Valken’68- HVC’10, Koudekerk- TAVV en LSVV’70- Lugdunum. Op maandag is er verder een wedstrijdverslag van drie duels op zondag: Quick’20- VVSB (topklasse), UVS- SJC (eerste klasse) en Voorschoten’97- DOSR (derde klasse). Vanzelfsprekend zullen ook alle overzichten worden gepubliceerd.

Leidenamateurvoetbal.nl doet daar nog een flinke schep bovenop met wedstrijden die er ook al mogen zijn: FC Rijnvogels- Delta Sport en Vitesse Delft- RCL (eerste klasse), Roodenburg- Forum Sport (tweede klasse), Die Haghe- vv Leiden (derde klasse) en de duels uit de vierde klasse tussen Football Factory en UVS enerzijds en SVOW- Woubrugge anderzijds. Van de zondagclubs pikte onze redactie deze potten uit het schema: Nieuwerkerk- FC Boshuizen (eerste klasse), Meerburg- SEP (derde klasse) en drie duels uit de vierde klasse: GOL sport- MMO, Kickers’69- Roodenburg en FC Rijnland- Van Nispen.
En uiteraard zal er vast nog meer voorbij komen maandag, maar dat ziet de lezer vanzelf wel.

Voor het weekend zullen er onder meer nog items zijn over Uit de oude doos (in deel 2, Bles Zuma) en zullen er voorbeschouwingen plaatsvinden van Valken’68- HVC’10 en de Leidse derby tussen Lugdunum en LSVV’70. Verder vanzelfsprekend de diverse klassementen en inmiddels zijn er na alle belichte duels van maandag ook tal van andere artikelen verschenen die de moeite van het lezen meer dan waard zijn. Wat te denken van de rake column van Paul van der Zwaan, het Hemd van het Lijf met een Roodenburger en een overzicht van de toppers van de week. En…more to come!

En ook nu geldt,…mocht je in de pen willen klimmen…schroom niet. Leidse (regio) anekdotes, nieuwtjes, suggesties…benader onze redactie.
Mocht je vinden dat jouw club aandacht tekort komt, maak het dan bekend binnen de vereniging. De afspraken en voorwaarden zijn bij elk bestuur bekend. En zo niet dan is de redactie van leidenamateurvoetbal.nl uiteraard bereid om een en ander nog eens onder de aandacht te brengen.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read