Confianza en Vink tekenen bij

 

Valken’68 heeft een nieuwe hoofdsponsor. Confianza zal het shirt van de voetbalselectie de komende seizoenen sieren. Daarmee versterkt het accountantskantoor de stevige band die het al jaren met de Valkenburgse club heeft.

 

Ook de andere voetbalclubs in de gemeente Katwijk en het Noordwijkse SJC worden gesteund door het bedrijf, dat zijn thuisbasis heeft aan de Rijnstraat in Katwijk a/d Rijn. Voor aanvang van de wedstrijd Valken-RAS tekende Stephan Slootweg namens Confianza Accountants de overeenkomst die zijn bedrijf voor drie jaar als hoofdsponsor aan Valken’68 verbindt.

 

Niet onvermeld mag blijven, dat namens voormalig hoofdsponsor Vink Systemen commercieel directeur Marco Pronk zaterdag 10 september op ‘t Duyfrak aanwezig was. Hij zette zijn handtekening onder een nieuw driejarig contract. De Katwijkse leverancier van luchttechnische installaties, die tegenwoordig naast de productie van de vertrouwde stalen luchtkanalen deze nu ook in kunststof produceert, gaat het twaalfde jaar in met de kersverse tweedeklasser. Niet meer als hoofdsponsor, maar wel als de meest prominente subsponsor.

Voorzitter Jaap Janssen liet merken in z’n nopjes te zijn met beide bedrijven als steunpilaren van zijn vereniging. Beide sponsors zijn op de nieuwe tenues aanwezig. Uniek is ook het logo van het Ronald McDonaldhuis op de nieuwe broeken. Met dit doel heeft Valken’68 al jaren een bijzondere relatie door de jaarlijkse sponsoractie, waarbij er juist geld via clubmensen naar het Huis in Leiden gaat.

  

Valken’68 verwacht de komende jaren flinke groei als gevolg van de bouwactiviteiten in de directe omgeving. De club is dan ook tevreden met het binnenhalen van diverse nieuwe clubsponsors, waaronder Ancora Adviesgroep en de verbeterde afspraken met de Rabobank over het ondersteunen van de jeugdafdeling.

 

Bron: website Valken’68