donderdag, mei 2, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenOlman past gretig cv aan

Olman past gretig cv aan

-

Als nieuwkomer mocht er van GHC niet veel worden verwacht, maar al snel bleek dat de Leidse ploeg prima mee kon in de tweede klasse. Uiteindelijk dus met een ongekend resultaat. Dennis Olman voor de tweede keer aan het woord (zaterdag 14 mei).

Uiteraard wil iedereen en alles die GHC een warm hart toedraagt eerst feesten, maar de club zal vast ook al bezig zijn geweest met volgend seizoen.

,,Onze eerste insteek was om de groep in elk geval zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Dat gaat grotendeels lukken. We hebben een geweldig seizoen gehad met zowel het eerste als het tweede elftal en daardoor is de kans ook groter dat iedereen dan aan boord blijft. Van Versteden was al duidelijk dat hij zou vertrekken, maar inmiddels weten we ook dat er een aantal versterkingen komen.”

 

Juist op dat moment wordt de Zoetermeerder gefeliciteerd met de titel door een nieuweling. Jim Raaff komt over van FC Rijnvogels en Olman wrijft hem meteen maar in ‘dat hij aan de bak kan volgend seizoen’. Raaff kijkt er al naar uit.

 

,,Verder komt Tim Slingerland van FC Lisse en hadden we bijna Hakim Chatouani binnen. Met hem heb ik gewerkt bij FC Boshuizen en ik had hem er graag bij gehad. Hij had het er voor over om van Culemborg, waar hij woont, op en neer te reizen naar Leiden. Uiteindelijk koos hij om begrijpelijke redenen om een trainerscarrière, want dat wilde hij graag.

Heel veel gekke dingen zullen er niet gebeuren en dat wist ik ook al. Ik kan daar vrede mee hebben. Er is nog wel tijd om eventueel nieuwe spelers te verwelkomen. Je weet nooit wat er nog komt aanwaaien zodra je kampioen bent en een klasse hoger gaat spelen. Er heeft zich al wel een aantal broodspelers gemeld, maar daar zitten we hier niet op te wachten.

We gaan het uiteindelijk wel zien, maar de groep die we hebben staan, herbergt in elk geval genoeg kwaliteiten. Het lijkt me wel duidelijk dat het loodzwaar zal worden, maar daar lopen we niet voor weg.”

 

Wat zijn voor jou de mooiste momenten van de middag?

 

,,Eigenlijk begonnen die mooie momenten al op de training. Zelfs daar stond publiek en dat is natuurlijk wel uniek te noemen. Verder vind ik het geweldig om mensen te zien huilen van geluk. We mogen ontzettend trots zijn dat wij dat op ons geweten hebben.

Dan komt er ook nog een feestavond, dus wat betreft zal ik de dagen erna nog volop na kunnen gaan genieten van wat er zoal allemaal is meegemaakt.”

 

Wat ga je de laatste weken nog doen?

 

,,Morgen ga ik kijken bij het afscheid van ‘Appie’en Hakim van FC Boshuizen. In elk geval ga ik deze groep dinsdag een avondje vrijaf geven, want dat hebben ze zeker wel verdiend. Verder heb ik volgende week een Leids Elftal onder mijn hoede tegen Rijnsburgse Boys.

Ja, en ik ga wel mijn cv even aanpassen, want daar kan nu wel een titel bij.

Als het voetbal er eenmaal op zit dan wordt het tijd voor de camping.”

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read