vrijdag, april 19, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenVoor de duidelijkheid......

Voor de duidelijkheid……

-

Het enthousiasme neemt toe en de aanmeldingen komen binnen. Voetbalvereniging Woubrugge is de volgende in de rij. Voor alle duidelijkheid toch nog wat zaken op een rijtje over deze website, die zich nog steeds in de pilot fase bevindt.

Het zal duidelijk zijn dat voor de meeste clubs het seizoen erop zit. Van de vier pilotclubs is enkel RCL nog bezig aan de nacompetitie. GHC werd kampioen, Roodenburg handhaafde zich op de valreep, terwijl Oegstgeest zich keurig nestelde in de subtop.

Onze redactie zal RCL en de zondagtak van Roodenburg blijven volgen in de nacompetitie. Hopelijk voor de beide elftallen tot en met de finale.

Hier en daar zullen er voorts nog items worden geplaatst, maar onze redactie is nu vooral bezig achter de schermen. Straks moet de website officieel van start gaan, dus er is nog een boel te doen. Tevens is ons team aan het inventariseren welke clubs aan boord willen komen. Van de clubs waar we nog niets van mochten vernemen, hoopt de redactie spoedig een terugkoppeling te krijgen.

Medio juni zullen we nog ruim aandacht besteden aan de overschrijvingen binnen het regionale amateurvoetbal. De site zal in de lucht blijven, maar geleidelijk aan wordt het vakantie. In die tijd zal onze redactie toewerken naar het einde van de pilotfase en naar het begin van een nieuw seizoen met een nieuwe website.

Wij houden ons nog steeds aanbevolen voor nieuwtjes, suggesties en reacties. Via de samenwerking met de clubs moet het tot een succes leiden.

Spelers, besturen, trainers en volgelingen zien het helemaal zitten en dat treft, want onze redactie ziet het nóg meer zitten.

Mochten er vragen resteren kijk dan ook even naar "Vraag en antwoord". Of stuur uw vraag op via het contactformulier.

De redactie

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read