maandag, december 4, 2023
HomeIn de schijnwerpersIn de schijnwerpers...17 en 18 maart

In de schijnwerpers…17 en 18 maart

-

Half maart. De temperaturen lopen omhoog, de spanning neemt toe op de velden. De eerste beslissingen staan voor de deur en wie wil daar geen getuige van zijn? Komend weekend zullen de nodige wedstrijden weer de gebruikelijke aandacht krijgen.

Het Leidsch Dagblad zal komend weekend aandacht besteden aan vijf duels in de topklasse. Vanuit Alphen komt er nieuws over ARC tegen Lisse, terwijl de thuiswedstrijden van Noordwijk en Rijnsburgse Boys ook onder de loep worden genomen. Noordwijk speelt tegen Harkemase Boys en Barendrecht komt naar de Middelmors. Katwijk speelt in Hardenberg tegen HHC. Zondagtopklasser VVSB tenslotte komt voor de dag in Groesbeek bij De Treffers. Quick Boys wil juist de stap maken naar de topklasse, maar heeft nog de nodige hobbels te nemen, te beginnen tegen Sportlust’46. Uit 2C zaterdag zal de derby tussen Oegstgeest en Valken’68 worden belicht. Tevens is er aandacht voor Alphense Boys tegen Leonidas (Hoofdklasse A) en voor de eersteklasers FC Boshuizen (Neptunus Schiebroek) en SJC (Pancratius).

Leidenamateurvoetbal.nl heeft de keuze laten vallen op veertien duels. Vanuit de eerste klasse B zijn dat RCL- Delta Sport, Spijkenisse- GHC en Nootdorp- FC Rijnvogels. Er volgt een nabeschouwing over Valken’68 en Roodenburg wordt gevolgd op bezoek bij Lyra. In 3A speelt Koudekerk thuis tegen Floreant en ook die wedstrijd wordt tegen het licht gehouden. Dat geldt ook voor drie duels in 3B: VCS- LSVV’70, Leiden- Naaldwijk en Leiden-Naaldwijk. Ruime aandacht is er ook voor drie duels uit de vierde klasse: Hazerswoudse Boys ontvangt koploper DWO, Leidsche Boys gaat op visite bij Football Factory en Woubrugge is gastheer van Oosterheem. Van de zondagcompetitie blikken we terug op het duel van FC Boshuizen en is er een uitgebreid verslag op komst van de koploper in 4A, MMO, dat speelt tegen het Leidse FC Rijnland.

Er zal vast meer te melden zijn, maar daarvoor raadplegen wij de lezer om de website dagelijks in de gaten te houden. Alvast veel plezier bij het bezoeken van een wedstrijd en het terug lezen over al het regionale amateurvoetbal.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read