Het startblok is verlaten. Hier en daar met een valse start, maar alle ploegen liggen inmiddels ‘in het water’. Komend weekend staat er een nieuw aantrekkelijk programma op de rol en in de media zal er weer volop aandacht zijn voor uiteenlopende duels van regionale clubs, van de topklasse tot de vierde klasse. Onze redactie zet een en ander op een rijtje.

 

Het Leidsch Dagblad zal getuige zijn van de navolgende duels in de topklasse: Scheveningen- Rijnsburgse Boys, Excelsior’31- FC Lisse, Capelle- Noordwijk, Katwijk- IJsselmeervogels op de zaterdag en SWZ/Boso Sneek- VVSB op de zondag. Andere duels waar de pijlen op gericht worden zijn: Ter Leede- ODIN’59 (HA), Volendam- Quick Boys (HA), FC Rijnvogels- Voorschoten’97 (1B), Meerburg- GDA (2C), DOSR- SJZ (3A), Stompwijk- Alkmania (3A) en Leidsche Boys- Roodenburg (4A).

 

1 opkomst kopieLeidenamateurvoetbal.nl zal eveneens uitgebreid aandacht besteden aan FC Rijnvogels- Voorschoten’97, maar komt daarnaast eveneens op de proppen met nieuws van een reeks boeiende duels. Het gaat daarbij om de volgende wedstrijden op de zaterdag: Delta Sport- GHC (1B), RCL- DSVP (1B), Valken’68- HVC’10 (2C), Be Fair- Oegstgeest (3A), Lugdunum- VV Leiden (3A), Roodenburg- Floreant (3A) en DoCoS- Woubrugge (4A). Van de zondagamateurs komen er terugblikken op Excelsior’20- FC Boshuizen (1B), VOC- UVS (1B), Nieuwkoop- Voorschoten’97 (2C), DoCoS- ASC (4A) en FC Rijnland- ASC (4A). En ongetwijfeld komt er nog veel meer aan het licht. Volg de krant en de website en u geraakt weer volledig op de hoogte!