Recent organiseerde www.jeugdvoetbalopleiding.nl drukbezochte clinics ter voorbereiding op
de cursussen techniektrainning die binnenkort starten binnen onze regio bij zowel Meerburg als Bernardus. Ook niet-leden mogen zich hier voor aanmelden.

Vrijdag 7 september verzorgde Jeugdvoetbalopleiding een druk bezochte clinic bij Meerburg.
De jeugd genoot met volle teugen van een dynamisch en intensief programma, waarbij succesbeleving centraal stond.

 

Er was op de genoemde dag een uitdagend en afwisselend programma vastgesteld, waarbij de spelers in een hoog tempo een groot aantal passeeracties en schijnbewegingen kregen aangereikt op een wedstrijdgerichte manier. In nauwe samenwerking willen Meerburg en Jeugdvoetbalopleiding een aantal cursussen aanreiken om de jeugd extra ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Zowel leden als niet-leden mogen zich inschrijven.

 

Vanaf  28 september start er een techniektrainingscursus . Deze cursus bestaat uit tien lessen, die gegeven worden door professionele trainers van Jeugdvoetbalopleiding.
C/D/E en F-spelers kunnen zich via het volgende e-mailadres opgeven info@jeugdvoetbalopleiding.nl

 

Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle faccetten van het opleiden van jeugdvoetballers en jeugdkeepers. Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is de visie en werkwijze van Jeugdvoetbalopleiding te zien. Deze stichting is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen.

 

De cursus start op vrijdag 28 september en de trainingen zijn van17.30 tot 18.30 uur op het fraaie kunstgras bij vv Meerburg te Zoeterwoude-Rijndijk.
Dankzij deze cursussen neemt de vaardigheid, het zelfvertrouwen en het spelplezier bij de spelertjes enorm toe. Kortom een unieke manier om baas over de bal te worden!
 

 

Zondag 9 september vond onder grote belangstelling de techniek-clinic plaats bij Bernardus onder leiding van Jeugdvoetbalopleiding. Deze organisatie is gespecialiseerd in het verzorgen van scholing van jeugdvoetballers en is bij een groot aantal verenigingen inmiddels actief. De spelers kregen een afwisselend programma, waarbij zij in aanraking kwamen met alle facetten van de techniektraining. Dankzij het grote aantal balcontacten en de uitdagende trainingsvormen, konden de kinderen zich naar hartelust uitleven.

 

Op zondag 23 september zal de cursus techniektraining starten bij Bernardus voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Men kan zich hiervoor nog opgeven via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

 

Groot voordeel van de Wiel Coerver methode is dat kinderen niet alleen behendiger worden aan de bal en tweebenig oplossingen in het veld kunnen bedenken, maar vooral ook veel meer zelfvertrouwen en spelplezier gaan ervaren. Opgeven staat een ieder vrij. Er is nog ruimte om deel te nemen vanaf 11.00 uur – 12.00 uur. Wacht niet te lang want VOL +VOL!!!

 

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540