vrijdag, mei 3, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenFilippo kan niets negatiefs verzinnen ondanks nederlaag

Filippo kan niets negatiefs verzinnen ondanks nederlaag

-

ts-vvleiden2In 3B kwam VV Leiden in zwaarder weer door de thuisnederlaag tegen Die Haghe (0-1). Fred Filippo was van mening dat zijn ploeg de gehele wedstrijd beter was geweest, maar enkel de gasten wisten het net te vinden. ,,Dat is extra zuur, omdat die goal ook nog eens vlak voor tijd viel.”

,,Ik kan mijn ploeg ‘nul’ verwijten, want ze hebben er alles aan gedaan. Gezien de bizarre uitslagen is dit een donker weekend voor ons, maar we hebben nog wel alles in eigen hand. We spelen nog tegen vier concurrenten in de strijd voor handhaving, maar het is duidelijk hoe laat het is.”

De ploeg uit het Morskwartier startte al met de nodige invallers. Jeroen Hooidonk, Danny Sjaardema en Mario van der Pluym ontbraken onder meer. Op de valreep moest Filippo ook de zieke Alex Meyers en de op het laatste moment geblesseerd geraakte (spierscheurtje, red.) Sietze Fokkema missen.

VV-Leiden 17 03 2012 151,,Daar wil ik me niet achter verschuilen. We hebben snoeihard geknokt, kansen gekregen en eigenlijk hadden we de punten verdiend. Alle invallers hebben het naar behoren gedaan en de hele ploeg heeft gestreden voor een goed resultaat. Die Haghe ging na afloop uit het dakje, het leek wel of ze de Champions League hadden veroverd. Dat is veelzeggend.”

VV Leiden, wel aantredend in de sterkste bezetting voorin (dus ook met de veelscorende Rian Rosier, zie foto), bleef door de thuisnederlaag op 23 punten en zag zich achterhaald worden door LSVV’70. Ook de nummer dertien van het klassement, Loosduinen, won en staat nu nog op vier punten van de mannen van Filippo. Volgende week wordt er ingehaald en moet Lugdunum, dat slechts één punt meer heeft in de rangschikking, worden bestreden. Een duel dus met grote belangen. Eerder wonnen de kikkers met 3-1.

Opstelling VV Leiden: R. Meyers, B. Middelkoop, P. Wansink, M. Wansink, Faas, Escudero, Onvlee, R. Middelkoop, Ravensbergen, Bok, Rosier, Bok.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read