Het wordt even tijd voor wat anders dan voetbal. Onze redactie blijft weliswaar achter de schermen bezig, maar de website krijgt even rust. Dat wil niet zeggen dat de website uit de lucht gaat, dus alle voetballiefhebbers uit de Leidse regio (en waarom niet daarbuiten) kunnen wanneer daar behoefte aan is gewoon nog eens alles bekijken.

 

Wellicht zijn bepaalde artikelen in een eerder stadium aan de aandacht ontsnapt. Van jouw cluppie of van een andere club die jij ook volgt. Er werden zinnenprikkelende columns geschreven, spelers gingen figuurlijk uit de kleding in het Hemd, oude voetbalhelden werden aan het woord gelaten, statistieken werden bijgewerkt en wekelijks waren er tal van verslagen, quotes, meningen en wat al niet meer. Gebruik de zoekfunctie en blader de website eens lekker door.

 

Uiteraard zijn suggesties, vragen en opmerkingen gewoon welkom tijdens deze feestdagen ([email protected]). Vanaf 3 januari 2013 is onze redactie weer paraat en blikken we terug op het eerste deel van de competitie en kijken wij reikhalzend uit naar de tweede reeks wedstrijden met tal van trainers die hun zegje zullen doen. En er zit uiteraard nog veel meer in de hoge hoed.

 

Tevens is onze redactie al druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2013/2014. Wanneer wij op de steun kunnen blijven rekenen van de clubs, adverteerders en sponsoren kunnen wij onze weg blijven vervolgen. Onze redactie wil niets lievers, maar zonder die steun zijn wij kansloos. De redactie spreekt de wens uit wat meer vet op de botten te kunnen krijgen. Daarom roepen wij bedrijven op om ons te steunen. Dat kan nu ook halverwege het seizoen, waarbij de prijzen (zie ‘info adverteren’) voor dit seizoen uiteraard gehalveerd worden wanneer er nu wordt ingestapt. Jouw bedrijf kan dan met een banner tot september 2013!!!! op de website staan.

 

Bedrijven die zich voor 15 januari inschrijven ([email protected]) voor volgend seizoen kunnen wij tot die tijd een korting op de huidige bedragen toezeggen van 15%!!!!

 

Dus wanneer u ons wilt steunen en ons initiatief om het Leidse regiovoetbal te promoten waardert, help ons dan a.u.b. met uw aanmelding. Onze redactie vraagt geen schrikbarende offers, maar zonder de genoemde steun hebben wij geen levensvatbaarheid. Wij rekenen op de voetballiefhebber uit Leiden en omstreken!!!

 

Voor nu wenst onze voltallige redactie alle lezers ontspannen en sfeervolle feestdagen toe en bovenal een in alle opzichten uitmuntend 2013. Dank voor alle belangstelling tot dusverre en blijf ons vooral volgen en/of steunen!