ts-roodenburgIedere Roodenburger moet hierbij zijn. Ter gelegenheid van het 85 jarig bestaan van Roodenburg wordt er een FAMILIEDAG georganiseerd. Wat gaat er gebeuren?
Er wordt gestart om 12.00 uur en de kinderen verzamelen om 11.30 uur.

De familiedag is voor de UKKEN T/M DE C JEUGD , INCLUSIEF DE OUDERS EN FAMILIE.
Robin van Wieringen en zijn team staan klaar en organiseren allerlei leuke spelvormen voor de kinderen inclusief hun ouders. Meedoen met je kind geeft heel veel plezier! We gaan deze dag voor dolle pret.

De activiteitencommissie heeft diverse kraampjes op het terras deze dag. De commissie staat klaar met hapjes en drankjes. Zij verkopen tegen een kleine betaling popcorn,  slushpuppies, snoep, banaan met slagroom en limonade uit de slurf van een olifant?? Jawel, dat kan allemaal bij Roodenburg. Ook is er een kraam met spullen voor het Europees Kampioenschap. De Oranje Kraam.

De kinderen kunnen enveloppen trekken en leuke prijzen winnen en er is een loterij met nog mooiere prijzen. Op het hoofdveld komen er springkussens, waar de jeugd zich op kan uitleven. Het spelgebeuren duurt tot 14.30 uur en dan volgt er een presentatie van de combifunctionarissen in het clubhuis voor alle ouders van de Roodenburg-jeugd. U mag als ouder dus niet ontbreken. Na het spel is er tijd voor de barbecue. Er is een gewone barbecue en een barbecue speciaal voor halal vlees. Het vlees zal afkomstig zijn van slagerij Mabrouk.
Voor de barbecue dient men een vleesbon te kopen. Dit kan tot zaterdag a.s.(12 mei), dit i.v.m. de aankoop van het vlees. EEN VLEESBON KOST € 5 PER PERSOON.
Bij inwisseling van die bon krijgt men op zaterdag 19 mei 5 stukken vlees om te roosteren.

Wanneer kan men de bonnen nog kopen? Zaterdag zijn er leden van de activiteitencommissie op het sportpark. Ze staan aan de kassa voor de thuiswedstrijd van Roodenburg tegen Valken 68.
Aanvang 14.30 uur, maar ze zijn vermoedelijk al eerder op het complex. Ook de andere Roodenburg-leden kunnen natuurlijk bonnen kopen.

Er is ook muziek deze middag. Tijdens en na de barbecue treedt de zanger Marc Rijs op en zijn optreden zal duren tot 19.00 uur. Veel spelende leden, supporters zullen in de loop van de middag aanschuiven, zodat het een groot familiegebeuren gaat worden. Een familiegebeuren zoals dat hoort bij een grote familie.

De feestcommissie van Roodenburg