jeugdvoetbalopleiding 150Op donderdag 21 november zal er opnieuw een Train-de-Trainers avond plaatsvinden bij Valken’68 onder leiding van jeugdvoetbalopleiding. Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen en gespecialiseerd in het ondersteunen en scholen bij verenigingen om de vereniging via maatwerk verder te helpen de gewenste jeugdopleiding te realiseren.Waarbij altijd volledig wordt uitgegaan van de wensen en mogelijkheden van de vereniging zelf.

Jeugdvoetbal 18 november 2013.JPG deel 2 resultaatBij het train-de-trainers programma krijgen de trainers , tijdens de reguliere trainingen, coaching, begeleiding en feedback. Omdat iedere trainer anders is gaat jeugdvoetbalopleiding uit van de
trainer zelf.Trainers die specifieke vragen hebben kunnen die uiteraard stellen zodat jeugdvoetbalopleiding maatwerk kan bieden.

 

Waarbij wij rekening gehouden wordt met:

– Zijn achtergrond ervaring als trainer

– De leeftijdsgroep en het niveau van zijn groep.

– De visie/beleid van de vereniging.

Wij gaan dus uit van een praktijkgericht programma. Met als doelstelling een ( verdere) optimalisering van de jeugdopleiding van Valken’68.

Zodat ook deel kan worden genomen aan dit speciale programma.

UPDATE resterende Programma 2013-2014

2013

Donderdag 21 november      Train-de-Trainers

Maandag:  25 november      Train-de-Trainers

Maandag:  2 december        Train-de-Trainers

Jeugdvoetbal 18 november 2013 resultaat2014

Maandag:  20 januari         Train-de-Trainers

Maandag:   3 februari        Train-de-Trainers

Maandag:  10 maart           Lettergroepbijeenkomst

Maandag :   7 april         19.30-21.30 uur  Thema avond: positief coachen

Valken’68 en www.jeugdvoetbalopleiding werken al 5 jaar samen om de jeugd een optimale opleiding te bieden. Waarbij spelplezier en ontwikkeling van jeugdspelers centraal staat.
Dankzij de grote inzet en betrokkenheid van het jeugdkader van Valken’68 zijn hier in goede stappen gezet. Valken’68 kiest nadrukkelijk voor de jeugd want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Verenigingen die ,vrijblijvend, meer willen weten over de clubspecifieke mogelijkheden kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Met sportieve groet,
Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540