VraagAntwoord 
Fred de Koning
Stel je even voor aan het publiek van leidenamateurvoetbal.nl (geboortedatum, geboorteplaats, werk, studie, leeftijd, gezinssamenstelling en eventueel meer) Ik ben geboren op 22-10-1980 in Leiden. Ik heb tot 11 jaar terug in Leiden gewoond en ben toen verhuisd naar het mooie Zoeterwoude. Ik woon samen met mijn vriendin Marcella en onze twee prachtige dochters; Fleur van 2.5 jaar en Ninthe van 7 weken.
Ik heb mijn eigen hoveniers- en boomverzorgingsbedrijf genaamd ‘Fred de Koning Hoveniers’.
Ik heb mij gespecialiseerd in de boomverzorging, middels de opleiding Europees Tree Worker (ETW) waardoor ik momenteel voornamelijk boomverzorging doe. Dit wil zeggen: ik verwijder, snoei, plant en verplant bomen, ik doe onderzoek en veiligheidscontroles bij bomen. Kortom, alles wat met bomen te maken heeft.
Mijn voetballoopbaanIn mijn jeugd heb ik eerst bij Roodenburg gespeeld en later bij RCL. Ik speel sinds de senioren bij SJZ.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Ik heb uiteenlopende hobby's, zoals mijn kinderen, uiteten met mijn vriendin, surfen, tennissen, zaalvoetbal, en een biertje drinken met mijn vrienden. Sinds kort ben ik in de weer met meubels maken. Zo heb ik een prachtige kledingkast voor mijn dochters gemaakt en een voorraadkast.
Hoe zou jij jouw club willen beschrijvenSJZ is een hechte dorpsclub
De vijf beste spelers ter wereld in jouw ogen op dit momentCristiaan Ronaldo, Messi, Zlatan Ibrahimovic, Robben en Ronaldiho
Mijn verwachtingen van het WK voor OranjeIk verwacht niet te veel van het WK, ik hoop dat ze de poule doorkomen.
Hoe kan Nederlands clubvoetbal weer mee gaan tellenIk denk dat dat lastig wordt, mischien met financieel fairplay en maximaal 5 buitenlanders in een elftal.
Beste spelers zelf ooit mee gespeeldWouter Verhey, Ron Belt, Stefan Laken, Cris Teske, Peter Bos
Eindstand in 3A op zondagIk hoop dat SJZ de nacompetitie ontloopt.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Ik ga komend jaar lager spelen, met vrienden op zaterdag. Ik hoop dat mijn bedrijf zo goed blijft draaien als dat het nu doet. Ik blijf genieten van 'mijn drie meiden'.
Dat vind ik walgelijk gedrag bij betaald voetballersJongens die spugen en bijten.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Ik ben 2 keer kampioen geworden; 1 keer met het eerste en 1 keer met het tweede. Het kampioenschap in de zaal was ook fantastisch! Ik hoop dat we dit jaar kampioen in de hoofdklasse van de zaal worden.
De verkiezingen komen eraan. Ga je stemmen en zo ja op wie en waaromIk ga stemmen, waarschijnlijk op de VVD, maar dit weet ik nog niet zeker.
Daar kan ik helemaal niets meeMusicals
Dat zou ik nou nooit doenSpugen naar anderen.
LachwekkendCabaret.
VakantieplannenVolgende week ga ik met mijn gezin een weekje naar Fuertaventura. Ik ben eigenlijk meer een kampeerder; lekker met de tent erop uit.. Als de meiden iets ouder zijn en 's nachts doorslapen hoop ik dit met ze te kunnen doen!
Naar deze vrouwen kijk ik graagMijn eigen vrouw, Doutze Kroes en Katja Schuurman
Mijn laatste bioscooopbezoek6,5 jaar geleden ben ik voor het laatst naar de film geweest, naar de film 'moordwijven', samen met mijn vriendin.
Nucleaire top in NederlandIk vind het goed dat Nederland zoiets organiseert.
Daar maak ik me enorme zorgen omPoetin en Kim van Noord-Korea vind ik gevaarlijke mensen met te veel macht.
Paralympische WinterspelenDit heb ik niet gekeken.
Vertrek van de trainer en komst van de nieuwe trainerIk vind het jammer dat Ronald weg gaat. Van de andere trainer weet ik niet veel.
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromVakantie; heerlijk onspannen, lekker biertjes drinken in de zon en genieten van mijn gezin!
Zorgelijk in de maatschappijOnacceptatie vermogen; mensen accepteren niets meer van elkaar, zij worden gelijk maar agressief.
Dat mag echt aan mijn neus voorbij gaanMuziekfilms