Hoewel de eerste competitiehelft er nog niet op zit en er nog aardig wat punten in het spel te verdienen zijn, is vrijwel iedereen al wel bezig met de drukke decembermaand. Veel mensen zijn dan kortstondig of wat langer vrij. Er valt wat te vieren, maar daarnaast is het dan ook weer de hoogste tijd voor de ZijlCup!!! Even weg van de kerstboom en alle verplichtingen en tijd om even lekker te ontspannen in een lekker sfeertje. Dus voorstel: alvast in de agenda noteren.

De voorgaande jaren was het Leidse onderonsje in sporthal De Zijl een groot succes en gezien het deelnemersveld mag worden verwacht dat iedereen zich ook nu weer gaat vermaken. Leidenamateurvoetbal.nl zal wederom aandacht besteden aan dit jaarlijkse gebeuren. Dit met verslagen, interviews, sfeerbeelden en meer informatie over dit zaalvoetbalgebeuren.

Nu alvast een eerste kennisgeving, waarbij de acht teams die gaan spelen alvast zullen worden gepubliceerd: Lugdunum, GHC, FC Rijnland, Roodenburg zaterdag, Roodenburg zondag, LSVV’70, UVS en Leidsche Boys zondag. De komende tijd meer informatie!!

Zijlcup_2014