Mark van Leeuwen heeft gescoord voor Koudekerk
Mark van Leeuwen heeft gescoord voor Koudekerk
Op regelmatige basis zal onze redactie voor de lezer gaan grasduinen naar nieuwtjes van onze regionale clubs. Trekt het uw aandacht dan is de website van de desbetreffende club uiteraard te bezoeken. Er gebeurt van alles op en langs de velden in de regio. Soms zijn het serieuze kwesties, dan weer zaken met een knipoog. Andermaal een nieuwe rubriek om op de hoogte te blijven van de clubs uit de regio 071.

– Naast het feit dat de zaterdagtak van UVS titelkandidaat is, doen de mannen het op zondag ook verrassend goed de afgelopen weken. UVS zondag staat bovenaan in de 3e periodetitel!
– Nog maar net had onze redactie de voorbeschouwing geplaatst gisteren of Paul van der Zwaan, trainer bij UVS, reageerde. Hij wil niets weten van de Keizers baard (hoogstwaarschijnlijk stopt de zondagtak en is de afloop van de competitie voor de statistieken). ,,We gaan dit seizoen afmaken als echte sportmensen. Wij gaan voor een prijs.” De juiste spirit!
– Darten is weer helemaal hot! Vrijdag 14 maart organiseert Meerburg alweer hun 6e dartsavond. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur.
– Aanvoerder Vladimir Jozic van het zeer goed presterende VVSB heeft voor twee jaar bijgetekend.
– Jaja weer eens lekker aan de bingo? Dat kan bij SJZ op zaterdag 22 maart om 20.00 uur.
– Het was afgelopen zaterdag een mooi samen zijn op sportpark de Kooltuin. Rijnvogels en stichting Juul maakte er een feestje van.
– Valken’68 lijkt niet te stoppen, wederom werd er van een concurrent gewonnen. SVC’08 werd met 2-0 verslagen.
– Op zaterdag 29 maart vervolgt UDO het bekerprogramma met de wedstrijd voor de halve finale van categorie II. Hiervoor moet UDO op bezoek bij KSD-Marine. Deze ploeg speelt in de vierde klasse zaterdag C waar het op de derde plaats staat.
– Al eerder gemeld, maar het gaat nu echt bijna beginnen. Aankomende vrijdag in Bad Habits, de LSVV Voetbal Quiz!
– Voetbaltalent uit de Leidse regio, bij Docos E1 lopen ze rond. De jonkies spelen in de finale om de ADO Cup (netwerktoernooi) in het Kyocera stadion.
– Tja hoe snel kan je kampioen worden? Vraag het Kouderkerk 3, zij zijn het al! Proost.
– Thom Wijnalda, ex-RCL, en het avontuur in de topklasse bij Noordwijk loopt ten einde. De spits kan alle trainingen niet meer combineren met zijn werkzaamheden. Weldra maakt hij zijn nieuwe voetbalplan bekend.
– GHC speelde op dinsdagavond 11 maart voor de Haaglanden/Sir Winston Cup tegen hoofdklasser DHC. Het werd 1-1, doelpunt van de Leidenaren was van Tim Gonlag. Na strafschoppen werd het 3-4 voor de Delftenaren. Het was een tweestrijd in de tweede ronde.
– Roodenburg is op zoek naar 1 of 2 personen die de rol van webmaster willen invullen. Qua inspanning gaat het om 1 a 2 uur in de week. Voor Info: weerlee@planet.nl
– Aanstaande vrijdag vindt in het sponsorhome op sportpark Nieuw Zuid de vierde editie van de Quick Boys Voetbalquiz plaats. Meedoen? Inschrijven via: voetbalquiz@quickboys.nl.
– Lugdunum haalt weer adem na een 5-0 overwinning op concurrent Oosterheem in 3A op zaterdag. Het sein ‘veilig’ is nog niet aan de orde, maar het begint er op te lijken.
– Gezocht; goed Italiaans sprekend iemand binnen Voorschoten ’97. Nu A.C. Milan zich heeft aangemeld voor het D-toernooi, zijn zij op zoek naar iemand die een mail kan vertalen van het Nederlands naar het Italiaans. Dit i.v.m. het benaderen van een mogelijke nieuwe – Italiaanse – sponsor. Interesse: sponsoring@voorschoten97.nl
– Tim de Rijk verlaat aan het einde van het seizoen eersteklasser Alphense Boys. Hij gaat zijn heil zoeken in Noordwijkerhout bij VVSB. Ook Martijn le Conge verlaat de Boys. Zijn nieuwe club is nog onbekend.
– 28 maart is er weer een Sportcafé. Aanvang 17.00 uur. Plaats van handeling: GHC te Leiden.
– 23 maart, SJZ- Stompwijk, met een voorwedstrijd 35+ / 45+ en extra gezelligheid in en om de kantine.
– Een voorzitter van een Leidse club werd benaderd om voorzitter te worden van een andere Leidse club. Het antwoord was ‘nee’.
– De laatste zege van de zondagtak van Roodenburg dateert alweer van 6 oktober 2013. Destijds werd Warmunda met 2-3 verslagen.
– LSVV’70 wacht nog op het eerste punt van 2014. Er werd na de winterstop al vijf keer verloren, mede door een pittig programma.
– Altijd al penningmeester willen worden, dit is uw kans! Bij MMO zijn ze op zoek. Info:
David van der Laan (06-10359434, penningmeester@mmo-hoogmade.nl ) of Paul Wolvers (071-5018375, pwolvers@planet.nl

Heeft u ook nieuwtjes? Deel ze gerust met onze redactie via: redactie@leidenamateurvoetbal.nl