De overschrijvingen stromen binnen en deze week zal onze redactie daarvan kond doen. Vanaf de Boshuizerkade kwam er recent nieuws bij ons binnen en bij wijze van uitzondering- het gaat immers niet om een eerste elftalspeler- wordt dit ingezonden artikel geplaatst.Deze transfer wilde de voetbalvereniging GOL Sport toch alvast graag delen.

GOL Sport ster_resultaatDe woordvoerder namens het bestuur: ,,Onze jeugdspeler van de F1 Ivan Kaya Sahinbas heeft vorige een overschrijving gekregen naar Feyenoord Rotterdam. Hij is tijdens een jeugdtoernooi van ons door iemand van Feyenoord bekeken en mocht afreizen naar een toernooi in de Rotterdamse Kuip. Daar is hij goed door de rondes gekomen en daarna is hij gevraagd om komend seizoen het doel te bewaken van Feyenoord F1. In de tweede week van augustus zal hij zich melden in Rotterdam.
Je snapt dat wij allemaal erg trots zijn op deze kleine man. Zijn medespelers zullen hem erg missen het komend seizoen. Verder zijn we als bestuur nu met de jeugdafdeling van Feyenoord in gesprek hoe we in de toekomst wellicht t.a.v. talentvolle jeugd kunnen samenwerken.”