Deze herfstvakantie komt Ajax op 20 oktober naar RCL en op 23 oktober naar DoCoS. De voetbalclubs zijn geselecteerd als locaties voor de Ajax Clinics. Bij de clinics trainen de deelnemers volgens de visie van Ajax.

Bij de Ajax Clinics treden de voetballers een dag lang in de voetsporen van spelers als Davy Klaassen en Anwar El Ghazi. In de herfstvakantie staat het trainen van de individuele techniek centraal. De deelnemers leren sneller dribbelen, beter passen en aannemen en makkelijker passeren. De oefenstof is aangepast op de leeftijd en het niveau van de voetballer. Trainen als een Ajax-speler kan dus op 20 oktober bij RCL of 23 oktober bij DOCOS. Voor de agenda! Meer informatie over de Ajax Clinic vind je op www.ajaxclinics.nl.

Wij willen u vragen van te voren aan te geven of u aanwezig bent. U kunt uw aanwezigheid melden door te mailen naar info@ajaxcampsenclinics.nl. Voor meer informatie over de Ajax Clinics, voor het aanvragen van een interview of van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Glenn van Zoolingen via info@ajaxcampsenclinics.nl of door te bellen met 020 – 545 00 10. Graag tot op het veld bij RCL of DOCOS.

Glenn van Zoolingen

Logo RCLLogo AjaxLogo DoCoS