Voor in de agenda: zondag 15 februari zal de redactie van Leidenamateurvoetbal.nl een voetbalquiz organiseren. Dat wil zeggen: de vragen zullen worden gesteld door een erkend bureau: BiBa Quiz Promotions. Er zullen vragen worden gesteld over het betaalde, internationale en regionale amateurvoetbal.

Bad Habits: een ruime bierkaart is voor handen en de nieuwe keuken zal weldra open zijn!
Bad Habits: een ruime bierkaart is voor handen en de nieuwe keuken zal weldra open zijn!

Dit alles wordt door onze redactie en BiBa Quiz Promotions mogelijk gemaakt in samenwerking met Bad Habits International Pub te Leiden. De start zal die middag plaatsvinden om 15 uur en een en ander zal duren tot circa 19 uur. Vervolgens volgt de prijsuitreiking en uiteraard is een ieder welkom om nog lang na te babbelen. De inschrijving is gratis. Drank en eten zijn voor eigen rekening. Er wordt in dit weekeinde (14-15 februari) ingehaald en vooralsnog lijkt vrijwel elk team vrij van verplichtingen. De quizmiddag zal doorgaan bij voldoende belangstelling (minimaal twintig koppels van vier personen). Wanneer het er door omstandigheden niet van kan komen op die zondag dan zal er een nieuwe poging worden ondernomen op een nader te bepalen datum na 15 februari.

Je kunt je per team van 4 man en/of vrouw inschrijven. Een ludieke teamnaam mag je zelf verzinnen. Maximaal kunnen er 35 koppels deelnemen. Vol is vol! 25 januari 2015 wordt bepaald of de quiz door kan gaan. Inschrijven kan via redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

Het evenement is toegankelijk voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Van een club of juist niet aangesloten bij een vereniging. Het gaat vooral om de lol en een leuke onderlinge sfeer. De eer echter telt ook zeker mee en met een aantal prijzen worden de beste teams in het zonnetje gezet.

Ons team zou het ontzettend leuk vinden als de belangstelling groot zal zijn. Wellicht kan het uitgroeien tot een traditie. Wij wachten met spanning af welke teams zich aanmelden. Graag vernemen wij welke lieden een team vormen. Kom maar op met de aanmeldingen!