Het seizoen is halverwege en dus is het moment daar om even stil te staan bij de eerste seizoenshelft. Voor ons team was het weer een genot om verslagen te maken, interviews af te nemen, beelden te schieten, nieuws te vergaren en contacten te onderhouden met de clubs, trainers, spelers en bestuursleden. In dat opzicht wordt er ook al uitgekeken naar de tweede seizoenshelft. Veel regionale clubs staan er op dit moment goed voor en onze redactie houdt er rekening mee dat er straks champagneflessen kunnen worden ontkurkt. Een aantal regionale clubs hebben het moeilijk, maar uitzichtloos is de situatie nog nergens.

Ondertussen heeft Leidenamateurvoetbal.nl weer nieuwe stappen gemaakt. Stappen waar we als team trots op zijn. Om er wat te noemen, de meest recente noviteiten en ontwikkelingen:

  • De Leidenamateurvoetbal App
  • Het volgen van 1 specifieke jeugdvoetbalcompetitie
  • Het volgen van het vrouwenvoetbal
  • Uitbreiding van ons team
  • Mede organiseren van de Koetshuis ‘De Burcht’ Cup
  • Latje Trap
  • Nieuwe clubs aangesloten bij LAV
  • Uitbreiding Ambassadeursteam
  • VoetbalQuiz
In 2016 staan er andermaal plannen klaar. Het is dan ook prettig te constateren dat het aantal volgers blijft stijgen. Dit via de website, onze app en de social media. Onze aanpak slaat dus aan en dat maakt dat ons team alles in het werk stelt om onze werkzaamheden nog verder te professionaliseren.
Dat laatste kunnen we echter niet alleen. De support van de clubs, trainers, spelers, bestuursleden en volgers blijft onmiskenbaar nodig. En wat te denken van de sponsoren? Zij maken het mede mogelijk dat er steeds meer kansen liggen voor ons team. Om die reden dan ook een woord van DANK aan de huidige sponsoren voor de support in dit seizoen en her en der ook voor de komende seizoenen (meerjarige contracten).

De  sponsoren op een rij, in willekeurige volgorde:Jacks Casino, Heineken, Amstel Radler, CreativEventZ, Scheffer Sportprijzen, Smart, Clubondersteuning, Jan van Duuren &zn, Health Club Vlietlijn, Delphi Grieks Restaurant, Bad Habits, Pennenburg Loodgietersbedrijf, In2Productions, Schildersbedrijf Brandt, Henny’s Rits, De Leidse Fles, Snooker Football Intl, Zorgtalent, Gerard Bol Spraakmaker, Sportwash, Sport 2000, Mediavacature, Koetshuis De Burcht, Maatwerk, Ton Paulides Hypnotherapie, De Nederlanden van Nu, Bécewé-Nova, Superwinkel.nl, Megadump, Vastelandenbond, Perfect View, Hema, Moda, GJ Floors, LEWO, Tuinmateriaal.nl, Sportstadion.nl, Old Star Cafe, Adstosport en Reclameland.

Uiteraard zijn er ook tussentijds mogelijkheden om ons te steunen. Mocht uw bedrijf interesse hebben, mail ons dan gerust via [email protected] Geheel vrijblijvend zullen we u vervolgens benaderen voor alle opties op onze website, app of mobiele website. Wanneer u of uw bedrijf andere suggesties heeft voor samenwerking staat ons team daar ook voor open!

Extra handen kan ons team ook altijd gebruiken. Het gaat dan onder meer om verslaggevers, camerawerkzaamheden, PR en communicatie. Bovenstaand e-mailadres kan tevens worden benut bij interesse!

Namens Leidenamateurvoetbal.nl een dankwoord aan de clubs, sponsoren en de volgers voor alle support in het eerste deel van de competitie. Op naar de tweede seizoenshelft. Met en voor elkaar!

Sportieve groet,

Redactie Leidenamateurvoetbal.nl