Aan het einde van het seizoen vertrekken zowel Stephan Spruijt (zondag) en Jan Wansink (zaterdag) als trainer/coach bij Warmunda. Spruijt gaat FC Lisse (zo) trainen, terwijl Wansink aan gaf te willen gaan stoppen. Maar de club kan ook goed nieuws brengen voor de toekomst.

Intern was dit een mooie gelegenheid om te bezien of twee selecties, beide voetballend in de 4e Klasse, nu moesten en konden worden voortgezet. In nauw overleg met bestuur, technische commissie, maar bovenal met alle spelers, is de voorkeur uitgesproken om het komende seizoen met 1 selectie, op zondag te gaan spelen. Hierdoor kan worden volstaan met 1 trainer met staf en kan door de samenvoeging de selectie worden versterkt.
Na alle mooie verbeteringen op het sportpark Overbos wordt het nu tijd om de vierde klasse te verlaten en de ambities naar een hoger niveau te brengen. De zaterdagafdeling blijft uiteraard ook bestaan; zoals het er nu naar uitziet zullen in ieder geval 2 senioren elftallen op die dag actief blijven.

Alan Camfens

Warmunda is blij bekend te kunnen maken dat zij volgend seizoen gebruik kunnen gaan maken van de trainerskwaliteiten van Alan Campfens (37).
Alan is thans trainer/coach van het tweede team van Ter Leede. Voorheen speelde de Voorschotenaar bij UVS, Ajax, Feyenoord, Rijnsburgse Boys en Ter Leede. Met hem spreekt Warmunda de verwachting uit haar ambities te kunnen verwezenlijken.

Bestuur Warmunda