Ongetwijfeld zijn er al veel clubs bezig met de selectie voor volgend seizoen. Onze redactie staat uiteraard open voor nieuwtjes op dat front. Bij hoofdklasser ‘regent’ het al weken informatie met het oog op het seizoen 2016-2017. Vanuit Katwijk werd onderstaand overzicht gestuurd. Laatste up-date: Thom de Vries komt over van Quick Boys. De aanvaller komt weinig aan spelen toe bij de Katwijkse buren en ziet bij FC Rijnvogels meer mogelijkheden om zich te ontwikkelen. De Vries scoorde in dit seizoen eenmaal voor de koploper in de hoofdklasse B. Verder zal Thomas Dijk aanblijven bij de roodwitten. De linksbuiten werd geruime tijd geplaagd door blessures, maar telt weer mee voor een basisplaats.

Van FC Rijnvogels- Het gaat goed op het gebied van contractverlengingen bij FC Rijnvogels. Veel spelers hebben hun handtekening al gezet voor het seizoen 2016/2017. Dat geeft de burger moed en er het is steeds weer juichen als er een speler heeft bijgetekend. Hieronder een overzicht van de spelers die inmiddels hun ja-woord hebben gegeven. Uiteraard probeert de club deze lijst steeds weer te voorzien van een update.

Nieuwe spelers: Jop Verhagen (RKAVV), Mart Spierdijk  (VV Katwijk), Thom de Vries (Quick Boys)

Technische staf: Hein van Heek (hoofdtrainer), Huig Hoek (assistent trainer), Stefan Schaafsma (assistent trainer) Teun van Duijvenbode (keeperstrainer), Dirk Koopman (verzorging)

De volgende spelers blijven bij FC Rijnvogels:  Sander van der Horst, Wouter Soomer, Mitchel Beyersbergen, Pepijn Kooij, Thijs van Kruistum, Peter Messemaker, Niels van Veen, Gert-Jan Vlieland, Rob Zandbergen, Joey Zandbergen, Andreas Stam, Frank Guijt, Sonny ten Hoope, Sander van der Gugten, Kevin Wijmer, Pieter van der Breggen, Thomas Dijk.

Weg bij FC Rijnvogels:  Orlando Ouwehand (gestopt), Martin Onderwater (onbekend), Jaco van der Bent (onbekend), Sammy Zandbergen (onbekend).