Ook de voorbije weken is er hard gewerkt aan de toekomst van Leidenamateurvoetbal.nl. En met succes!! In september werd de Businessclub LAV opgericht en dat leverde al ras enkele aanmeldingen op. Onder de noemer ‘goed voorbeeld doet volgen’ ging de bal verder rollen en dit heeft tot uitbreiding geresulteerd. Onze redactie sprak eerder een warm welkom uit naar: Mooi van Schouten, Bos Van der Burg advocaten, Reclamebureau REM, Rabobank Leiden-Katwijk, Knijnenburg &Van der Klugt Verzekeringen/Hypotheken, Sepa Green Leiden, Koetshuis De Burcht, ALV Productions en Schoonmaakbedrijf Gebr. Van Voorthuijzen. Daar kunnen we nu de Brasserie Groep aan toevoegen en daar zijn we uiteraard ook heel blij mee! Dit alles heeft er toe bijgedragen dat ons team verder kon met de werkzaamheden en dat we nu al vooruit kijken in verband met de toekomst. Uiteraard staat de deur open voor meer partners zodat de werkzaamheden verder kunnen worden geprofessionaliseerd en we ook een waarborg hebben voor de toekomst. Dit in het belang van het regionale voetbal!

Alle locaties van de Brasserie Groep hebben een eigen identiteit en bieden eindeloze mogelijkheden. De stoere Visbrasserie de Poort is gevestigd in een oude Leidse stadspoort met historische Poortwachterszaal én dakterras. In Leiderdorp vind je Brasserie Park, een oude boerderij naast een groot park met maar liefst vier aparte zalen en een trouwtuin. Past een industriële locatie met moderne uitstraling meer bij jou, dan is Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiderdorp helemaal wat je zoekt. Aan het Valkenburgse Meer is Brasserie Buitenhuis de nieuwste en meest hippe locatie, met retro inrichting en een ultiem relaxte sfeer.

Recent werd de overeenkomst met LeidenAmateurVoetbal.nl beklonken en daar hoorde uiteraard een foto moment bij. Op de foto namens LAV Remco Mentink en Hennie Kanbier en Bob Meijer van de Brasserie Groep.