Docos hecht veel waarde aan een optimale jeugdopleiding en zoekt uitbreiding van haar jeugdtrainersst. DoCos is een vitale vereniging en bezit de grootste jeugdopleiding van Leiden. De club is op zoek naar een gediplomeerde junioren hoofdtrain(st)er
voor een van de leeftijdsgroepen. Welke groep dat precies kan worden zal in overleg met de Technisch Coördinator Jeugd (TCJ) besproken kunnen worden.

Als hoofdtrain(st)er train je het eerste team van de leeftijdsgroep. Komend seizoen zullen deze eerste teams naar alle
waarschijnlijkheid in de eerste klasse spelen. Daarnaast ben je als hoofdtrain(st)er verantwoordelijk voor de andere trainers binnen de leeftijdsgroep, heb je maandelijks overleg met hen en overleg met de TCJ en de andere hoofdtrainers. Een juniorentrainers diploma is vereist voor deze positie.

Trainingstijden: Afhankelijk van het te trainen team, twee avonden tussen ongeveer 17:00 – 20:00 uur (exacte tijden nader te bepalen). De trainingen duren in principe vijf kwartier.

DoCoS is op zoek naar een gediplomeerde pupillen hoofdtrain(st)er voor de JO09. Als hoofdtrain(st)er train je het eerste team van de leeftijdsgroep. Komend seizoen zal dat eerste team naar alle waarschijnlijkheid in de eerste klasse spelen. Daarnaast ben je als hoofdtrain(st)er verantwoordelijk voor de andere trainers binnen de leeftijdsgroep, heb je maandelijks overleg met hen en overleg met de TCJ en de andere hoofdtrainers. Een pupillentrainers diploma is niet vereist, maar wel een pré, voor deze positie.

Trainingstijden: Maandag- en woensdagavond tussen ongeveer 17:00 –18:00 uur (exacte tijden nader te bepalen).

Belangstelling? Neem contact op met de jeugdvoorzitter van DOCOS: Mark Eggenkamp, via jeugdvoorzitter@docos.nl