Wie schrijft onnavolgbaar over een away-day naar Meerburg 5? Bij wie spat de rivaliteit tijdens de plaatselijke dorpsderby van het scherm? Wie weet van een bloedeloze 0-0 nog een spektakel op papier kan maken? Leidenamateurvoetbal.nl is samen met Voetbalmagazine Staantribune op zoek naar de ‘Beste Beschrijver Amateurvoetbal’, alias de winnaar van de enige echte Broodje Bal Award (#BBA).

Wil jij jezelf of een bewezen schrijftalent nomineren? Stuur ons dan een linkje naar een verslag dat op een clubwebsite, Facebook-pagina of forum is gepubliceerd. Of zendt het verslag als bijlage naar ons toe. Uit alle inzendingen selecteren wij de komende anderhalve week een Top 3 die door gaat naar de volgende ronde.

Deze Top 3 bezoekt in het weekend van 8/9 april namens Leidenamateurvoetbal.nl een wedstrijd in de regio en schrijven een verslag dat op onze website wordt gepubliceerd. Vervolgens bepaalt een publieksstemming wie namens Leidenamateurvoetbal.nl meedingt naar de landelijke titel en een verslag in voetbalmagazine Staantribune. De uitreiking van de Broodje Bal Award vindt plaats op zaterdag 25 mei op de Staantribune Ledendag in Sparta-stadion Het Kasteel.