Zoals wellicht inmiddels bekend valt komende vrijdag de beslissing of Leidenamateurvoetbal.nl het zevende seizoen in gaat of dat de stekker er meer dan helaas uit zal moeten gaan. De begroting voor dit seizoen is nog niet rond en dat is van essentieel belang om door te kunnen pakken na de zes voorgaande seizoenen.

De redactie van LAV werd dit weekend enorm verrast met een bijdrage van vijf clubs uit de tweede klasse C op zaterdag. Op initiatief van RCL kwam er een hulpactie tot stand met medewerking van UVS, Voorschoten’97, DoCoS en Lugdunum. De vijf clubs staken de nek uit en afgelopen weekend werd er een cheque overhandigd aan de redactie met een waarde van 2310,15 euro. Werkelijk fantastisch! De cheque werd overigens overhandigd door de aanvoerders van RCL, Thom Wijnalda, en UVS, William van Vliet. Een woord van dank gaat tevens uit aan de andere aanvoerders, te weten Richard Bakker (V’97), Danny Maaskant (DoCoS) en Tim de Cler (Lugdunum). Vanzelfsprekend dank onze redactie tevens alle spelers, bestuurders, sponsoren en anderen voor hun bijdrage.

Premier League tickets

Als klap op de vuurpijl doneerde ook Meerburg namens de selectie een bedrag en ook dat gebaar wordt super op prijs gesteld. We zijn er nog niet, maar op deze manier moeten we in de richting komen van een ‘Go’. Nog vijf dagen en wij hopen goed nieuws te brengen. Zoals bekend worden bedragen geretourneerd in het geval het uiteindelijk niet lukt om de begroting sluitend te krijgen. Blijft staan dat onze redactie alle steun in grote mate waardeert. Grote klasse!