Van 3 t/m 6 augustus organiseert Studentensport Nederland de SUSA Student Beach Games. Een van de acht sporten deze dagen is beachsoccer. Een leuk alternatief voor het spelen op het (kunst)grasveld in deze warme weken van het jaar! Het toernooi vindt plaats op zondag 6 augustus bij The Hague Beach Stadium in Scheveningen. Het toernooi is voor iedereen toegankelijk, en je hoeft dus niet per se student te zijn om mee te kunnen doen.

Het inschrijftarief is €120,- per team. Na afloop van de prijsuitreiking is er een feest om de dag af te sluiten. Dit feest is in een strandtent naast het toernooi. Alle deelnemers zijn hier voor uitgenodigd en het belooft een spektakel te worden!

Mijn naam is Mats Visser en ik ben verantwoordelijk voor de inschrijvingen van deze sport. Het is natuurlijk extra leuk als ook jullie verenging deelneemt aan het toernooi. Er zijn geen beperkingen voor het aantal teams van een vereniging en jullie kunnen dus met meerdere teams komen. Een team bestaat uit maximaal vijftien spelers. Er wordt gespeeld in teams van vijf, maar er kan onbeperkt gewisseld worden tijdens de wedstrijden. Op http://www.susastudentbeachgames.nl/beachsoccer/ is meer informatie te vinden over de SUSA Student Beach Games en beachsoccer.

De inschrijving loopt tot 1 juli 2017. Inschrijven kan via http://www.susastudentbeachgames.nl/.

Weet jij naast jouw eigen inschrijving een ander team te overtuigen om zich voor 10 juni aan te melden verdien jij een schaal bitterballen en ontvang je 10% van het inschrijfgeld retour! Overtuig je 2 teams ontvang je 2 schalen bitterballen en 20% inschrijfgeld retour, enzovoorts, enzovoorts!

Er is een online poster beschikbaar! Ik zou deze kunnen sturen voor het werven van een team via Facebook of andere social media kanalen.
Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag!

Zien we jou in het stadion?