Op de laatste dag voor de deadline, vanavond om 00.00 uur, heeft zich opnieuw een bedrijf aangemeld voor onze pas gevormde Businessclub. De gebroeders van Voorthuijzen hebben zich aangemeld voor 3 jaar! Daarmee zijn we weer een stapje dichterbij gekomen. De motivatie van Raymond, die ook sprak namens zijn broer Michael, was glashelder. ,,LAV mag niet stoppen. We genieten er al zes jaar van en jullie doen het supergoed! Als we een dergelijk initiatief laten lopen in Leiden klopt er iets niet. Samen komen we ergens.”

Kent u het bedrijf (nog) niet? Bij deze een korte introductie. ,,Schoonmaakbedrijf Gebr. van Voorthuijzen biedt u een uitgebreid aanbod aan professionele schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van interieur onderhoud en bouwopruiming van diverse objecten, waaronder: kantoren, bedrijfsruimte, sporthallen, fitnessruimtes, horecaruimtes, scholen etc.  Een schone leef- of werkomgeving is gezonder en geeft meer plezier, maar ook van onze prijsstelling wordt u ronduit vrolijk.
Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf met als werkgebied Leiden en omstreken. Uiteenlopende klanten zoals kantoren, scholen, huisartspraktijken, studentenpanden en kinderdagverblijven, maken gebruik van onze diensten. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn hierbij onze hoogste prioriteit. Onze flexibiliteit komt naar voren in de diversiteit van ons aanbod maar ook in de tijden waarop wij voor u werken. of dit nou overdag, ‘s avonds of juist in de vroege ochtend uren is, onze schoonmakers staan voor u klaar. Een goede service, kwaliteit van schoonmaakdiensten en een gezonde werkethos kenmerken onze onderneming.”