De uitslag van de publieksstemming van de finale van de Best Beschrijver Amateurvoetbal is bekend! Er zijn krap 2000 stemmen uitgebracht, ongeveer net zoveel als in de vorige ronde. De Top 3 van deze publieksstemming maakt kans op de Broodje Bal Award die op 27 mei 2017 wordt uitgereikt.

De publieksstemming is gewonnen door Marc Zwaan, afgevaardigde van Voetbal in de Bollenstreek, gevolgd door Joost Stam (Regio Voetbal) en Jonathan Mostert (Voetbal Rotterdam). De verslagen van deze drie heren zullen beoordeeld worden door een vakjury waarna de Beste Beschrijver Amateurvoetbal wordt op zaterdag 27 mei 2017 bekend gemaakt op de Engelse Voetbaldag van Voetbalmagazine Staantribune in Spartastadion Het Kasteel.

Uiteraard zijn de drie gegadigden voor de Broodje Bal Award van harte uitgenodigd om dit festijn bij te wonen. De winnaar mag voor Staantribune een mooie Nederlandse wedstrijd bezoeken; het verslag wordt vervolgens in het magazine gepubliceerd.

Hieronder de volledige uitslag van de publieksstemming:

Marc Zwaan (Voetbal in de Bollenstreek),Joost Stam (Regio Voetbal), Jonathan Mostert (Voetbal Rotterdam), Ivo Schaap (Gelderse Voetbal), Niek de Vlieger (Onafhankelijk), Ronald Belkega (Twee Nul), Cindy van Teunenbroek (Haags Amateurvoetbal), Gerard Bol (Leiden Amateurvoetbal), Evert Jonker (Amsterdamsche Voetbal).