dinsdag, april 23, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsGoed nieuws vanaf de nieuwjaarsreceptie bij FC Rijnvogels

Goed nieuws vanaf de nieuwjaarsreceptie bij FC Rijnvogels

-

Derde divisie- Maar liefst drie spelers tekenden bij aan het begin van het nieuwe jaar op de Kooltuin. Wouter Soomer, Romano van der Stoep en Mitchell Theuns blijven FC Rijnvogels trouw. Eerder werd al bekend dat Pieter van der Breggen, Teun Guijt, Mart Spierdijk, Jim Havenaar, Arno Dijkstra, Bright Ampong, Ricardo de Vlugt en Jaap van Duijn ook volgend seizoen te bewonderen zijn bij de roodwitten. Joey Zandbergen heeft aangegeven te vertrekken naar Rijnsburgse Boys en Niels van Veen gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Terug naar de meeste recente nieuwtjes aangaande het aanblijven van spelers. Wouter Soomer moet geduldig zijn dit seizoen en is dat ook. Het tekent wel zijn karakter dat hij nog een jaar bijtekent. Door een blessure aan het begin van het seizoen viel hij buiten de basis-elf. Het is wachten op de kansen die gaan komen. De TC heeft overduidelijk vertrouwen in de 22-jarige Soomer. Het gaat zijn derde seizoen worden op de Kooltuin.

Romano van der Stoep kwam begin dit seizoen over van Sparta Rotterdam. En ook hij heeft er voor gekozen om langer op de Kooltuin te verblijven. Naast het voetballen in de hoofdmacht is hij ook de gedreven trainer van JO17-1. Van der Stoep heeft dit seizoen laten zien te beschikken over genoeg technische bagage en spelinzicht. We hopen daar de rest van dit en het volgende seizoen van te mogen genieten.

Mitchell Theuns kwam ook begin dit seizoen over van AFC (Amsterdam). In de voorbereiding gaf hij zijn visitekaartje af en een basisplek leek in het verschiet te liggen. Een virusontsteking in zijn knie hield hem echter een aantal maanden aan de kant. Nu is hij op de weg terug. De TC heeft genoeg vertrouwen in hem om bij te laten tekenen. Theuns is een jonge jongen met de juiste mentaliteit. We verwachten nog veel plezier aan hem te zullen gaan beleven.

Bron: FC Rijnvogels

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read