Het begin van de tweede seizoenshelft laat voor de meeste ploegen nog twee weken op zich wachten, maar dat betekent natuurlijk niet dat u thuis op de bank hoeft te zitten. De LAV Cup biedt uitkomst! Dit weekend staan er vier wedstrijden gepland in vier verschillende poules.

Op zaterdag nemen de reserves van Ter Leede het om 11.30 uur op tegen de zaterdagtak van Voorschoten ’97. De Sassenheimers zijn in poule B nog foutloos na overwinningen op Foreholte (0-2) en Valken ’68 (1-7), terwijl de Voorschotenaren pas op drie punten staan na twee duels. Bij winst is Ter Leede geplaatst voor de knock-outfase.

In poule A ontvangen de reserves van FC Rijnvogels om 12.00 uur tweedeklasser UVS. De Katwijkers zijn nog ongeslagen met zeven punten uit drie wedstrijden. Voor de Leidenaren is het avontuur in de LAV Cup tot nu toe weinig succesvol. In drie duels werd alleen van Avv Alphen gewonnen, weliswaar op z’n Duits (2-1). Wil UVS nog een kans maken op de volgende ronde, dan moet er zaterdag worden gewonnen. Anders is de ploeg van trainer Steef Roodakkers uitgeschakeld.

Om 14.30 trapt Koudekerk af tegen UDO in poule D. De mannen van trainer Ronald Rosdorff, die onlangs zijn contract verlengde tot medio 2019, pakten in de LAV Cup nog geen punt. Sterker nog: er werd door de Koudekerkers nog geen enkele keer gescoord. UDO zit eigenlijk in hetzelfde schuitje. De Oegstgeestenaren waren wel vier keer trefzeker, maar staan na twee gespeelde wedstrijden ook nog met lege handen. Een belangrijk duel dus voor beide ploegen.

Zondag treft de zondagtak van Roodenburg in poule E Stompwijk ’92 (14.00 uur). Beide teams hebben nog geen punt gehaald, maar daar komt na deze wedstrijd voor minimaal een van de twee ploegen verandering in. Als de Stompwijkers verliezen, dan zijn zij met zekerheid uitgeschakeld.

Genoeg wedstrijden dus om uit te kiezen. Hopelijk blijft het droog en werkt de temperatuur ook een beetje mee!

Bekijk hier de groepsindeling, het volledige wedstrijdschema en de uitslagen van de LAV Cup (voor zover bij de organisatie bekend).