De organisatie van de LAV Cup heeft besloten de loting voor het vervolg van het toernooi te verplaatsen. De aanvankelijke datum was woensdag 31 januari, maar die avond komt te vervallen. Het wordt nu woensdag 21 FEBRUARI 2018!! Plaats van handeling blijft het complex van ASC. Er zijn twee redenen voor het uitstellen. Nog niet alle wedstrijden staan gepland en we willen wat ruimte inbouwen voor eventuele afgelastingen ivm vorst en/of sneeuw. Er zijn zodoende nog enkele data om een duel alsnog te spelen. De reeds geplande wedstrijden mogen niet meer worden verplaatst!!! Tevens komen Feyenoord en PSV tegen elkaar uit in de KNVB-beker op 31/01 en dat zou kunnen betekenen dat bezoekers thuis blijven en ASC en de organisatie willen juist een volle bak!!

Tot nu werden 38 van de 71 groepswedstrijden gespeeld. Voor januari staan 30 wedstrijden ingepland. Helaas staan er door onder meer afgelastingen nog 3 wedstrijden open. Op de homepage onder de tab LAV Cup staan de uitslagen, het programma en de huidige stand. Voor het gemak ook hier nog even de speeldata en geplande wedstrijden zoals deze bij ons bekend zijn voor de maand januari:

PROGRAMMA

13/1: FC Rijnvogels-UVS (A), Koudekerk-UDO (D), Ter Leede-Voorschoten’97 za (B)

14/1: Roodenburg zo- Stompwijk’92

16/1: Valken’68-Foreholte (B), UVS-DoCoS (A), Voorschoten’97 za-Lugdunum (B), Ter Leede-SJC (B), UDO-FC Rijnland (D), Koudekerk-VVSB (D), FC Rijnvogels (res)-RCL (A), Roodenburg (za)- Voorschoten’97 (zo) (E)

20/1: Noordwijk-UVS (A), VVSB-UDO (D), Meerburg-Football Factory (C), Lugdunum-Ter Leede (B)

21/1: ASC-FC Rijnland (D)

23/1: Noordwijk-FC Boshuizen (A), Voorschoten’97-Valken’68 (B), AVV Alphen-FC Rijnvogels (A), Oegstgeest-SJZ (C), Stompwijk’92- Roodenburg za (E), Meerburg-LSVV’70 (C), Kagia-FC Rijnland (D), Roodenburg (zo)- Voorschoten’97 (zo) (E)

27/1: Meerburg-Oegstgeest (D)

30/1: Football Factory-LSVV’70, ASC- Koudekerk (D), FC Rijnland-VVSB (D), AVV Alphen-Noordwijk (A)

Bij eventuele onjuistheden: graag zsm contact opnemen met de organisatie!!!

De navolgende clubs dienen deze wedstrijden ZSM in te plannen en door te geven aan de organisatie (bij voorkeur voor 31/01):

Foreholte-SJC, VVSB-ASC en Roodenburg za-Roodenburg zo.

Let op: wanneer een wedstrijd in januari door een club alsnog wordt afgezegd zal de organisatie moeten besluiten de tegenstander een reglementaire 3-0 zege toe te wijzen. Het wordt anders tekort dag om de wedstrijd nog opnieuw in te plannen. Tenzij beide clubs alsnog tegen elkaar kunnen spelen voor 15 februari.

De loting voor het vervolg van het toernooi zal dus plaatsvinden op woensdag 21 februari!! De uitnodigingen volgen in de laatste week van januari!!

Op dit moment heeft zich pas één club op zeker geplaatst voor de volgende ronde. Dat is VV Leiden!! Hoewel niet alle clubs er even rooskleurig voor staan in de vijf poules is er nog geen enkele club uitgeschakeld dus het gaat er om spannen in januari.

Bij vragen en/of opmerkingen graag contact opnemen met Arie Koeman van Leidenamateurvoetbal, te bereiken op 06-85201699. Tenslotte wenst onze organisatie iedereen een zeer succesvol 2018 toe. Bedankt voor alle support in het toernooi en graag tot langs de velden!!