Vorige week donderdag organiseerde LeidenAmateurVoetbal het tweede Businessclub Event van het seizoen. Het grootste deel van de businessclub was aanwezig en het werd een doorslaand succes. Gastheer was de Brasserie Groep, meer in het bijzonder Visbrasserie De Poort. Voor deze gelegenheid waren twee sprekers uitgenodigd. Oud-betaald voetbalscheidsrechter Roelof Luinge (nog steeds actief) en Allard Lindhout spraken de menigte op hun eigen wijze toe en de aanwezigen werden geboeid door hun verhalen, anekdotes (Luinge) en de interactieve spelvorm door Lindhout.

Tussendoor werd er een prima voorgerecht en hoofdgerecht genuttigd en de avond kreeg een vervolg op de Leidse wateren. Ter afsluiting werd weer aangemeerd op locatie en daar vond nog ‘de derde helft’ plaats. Uiteindelijk keerde iedereen tevreden huiswaarts en wordt er al uitgekeken naar het seizoen 208-2019 waarin de Businessclub van LeidenAmateurVoetbal nog wil verder groeien. Enkele reacties worden bij deze gedeeld door de bij de regionale voetbalwebsite aangesloten sponsoren.

Kees van der Burg namens Bos van der Burg Advocaten. ,,Dit was een topevent. Leuke sprekers, een gemêleerd gezelschap, prachtige verhalen en ik heb erg veel kunnen lachen. Dit smaakt absoluut naar meer. Zo vond ook Rob Schouten van Mooi van Schouten/Beauty X Schouten: ,,Een hele gezellige avond waarop iedereen met iedereen in contact komt. Een ongedwongen sfeer en mensen die het Leidse (regio) voetbal een warm hart toedragen. LeidenAmateurVoetbal verdient het om gesteund te worden. Wat die mensen aan goed werk verzetten is prijzenswaardig.”

Peter Slingerland van Administratiekantoor Slingerland &Slingerland: ,,Hier smul ik van. Alles klopte en deze businessclub moet gewoon lekker doorgroeien. We moeten elkaar helpen en versterken. Dit is een prima podium. Ik zou dit ook andere bedrijven willen adviseren. Stap lekker in. Je betaalt een te billijken bedrag, maar krijgt er ook het nodige voor terug. En avondjes als deze moet je koesteren.”

Hoofsponsor Rabobank Leiden-Katwijk sprak de menigte aan het begin van de avond toe en deed via Rens van den Tol nog een duit in het zakje aan het einde van de avond. ,,De Rabobank is graag betrokken bij sport en het is fantastisch om te zien wat er op dat (voetbal)gebied in de bollenstreek en Leiden allemaal gebeurt. Wij ondersteunen dit soort initiatieven heel graag en kijken uit naar de komende jaren met LeidenAmateurVoetbal als professioneel partner.”

Fotograaf Paul Lichtenbeld legde de avond op beeld vast en dat wil onze redactie graag delen. Enthousiast geworden en er is interesse om toe te treden tot de Businessclub van LAV? Graag een korte melding aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wij nemen contact op!