Al zes ploegen plaatsten zich eerder voor de halve finale van de Rabobank LAV Cup (UVS, Lugdunum, Meerburg, Foreholte, Ter Leede (res.) en VV Oegstgeest). Dinsdagavond worden de laatste drie kwartfinales afgewerkt. Daarna gaat hét regionale voetbaltoernooi richting de ontknoping.

RCL ontvangt vanavond om 20.00 uur ASC. De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Van Polanen. Op papier is de Leiderdorpse tweedeklasser sterker, aangezien de ploeg op een hoger niveau speelt. Maar de Oegstgeestenaren kunnen als derdeklasser zomaar verrassen. In poule D eindigde de ploeg van trainer Mo Bougrine namelijk knap als tweede achter groepswinnaar Kagia. In de andere kwartfinale treft Stompwijk’92 de Leidse studentenploeg LSVV’70 (20.00 uur). Beide teams spelen in de derde klasse. De ene (LSVV) is actief op zaterdag en staat momenteel elfde, de andere (Stompwijk) speelt competitie op zondag en is terug te vinden op de vierde plaats. Welk team toont zich de sterkste? Een zaterdag- of zondagclub? Scheidsrechter Van der Ploeg leidt de wedstrijd. Datzelfde doet arbiter Sinke vanavond om acht uur bij FC Rijnvogels 2-Voorschoten’97 (za). De Katwijkers wonnen twee jaar terug het toernooi, toen nog onder de naam Koetshuis Cup. De tweedeklasser uit Voorschoten is er op gebrand ver te komen. De ploeg lijkt in 2C de smaak te pakken te hebben inmiddels. Een leuk potje op de Kooltuin lijkt welhaast een zekerheidje.

Zie voor meer informatie over vervolg toernooi:  https://www.leidenamateurvoetbal.nl/2018/lav-cup/rabobank-lav-cup-informatie-en-schema-per-8-maart-2-2/

 

HOOFDSPONSOR:

 

SUBSPONSOR: