Het voetbalseizoen 2017/2018 is achter de rug en het team van LeidenAmateurVoetbal (LAV) gaat tot medio augustus met zomerreces. Team LAV  heeft het afgelopen seizoen met een groep van ruim 30 vrijwilligers (bestaande uit verslaggevers, redacteuren, cameramensen, fotografen en columnisten) weer met veel plezier allerlei wetenswaardigheden over het Leidse regionale voetbal gebracht en we gaan daar in het nieuwe seizoen mee verder. Dan alweer voor het achtste jaar!!

We zijn er trots op dat steeds meer liefhebbers van het Leidse regiovoetbal onze site www.leidenamateurvoetbal.nl weten te vinden. Uit een recent gehouden meting is gebleken dat dagelijks bijna 1300 personen en wekelijks 5900 personen de voetbalcontents van LAV  lezen. In diverse maanden lagen die aantallen nog beduidend hoger! Ook zien we nog steeds een groei bij de  volgers van onze andere socialmediakanalen (Facebook, Twitter  en YouTube).

Onze ambitie is, én blijft, om voor liefhebbers van  het amateurvoetbal in de Leidse regio een goed uitziende site  te maken , zonder  irritante pop-ups die je dwingen om betalend lid van LAV te worden.  Omdat wij vinden dat iedereen toegang moet kunnen krijgen tot alle geplaatste voetbalcontents, zal LAV  daarom ook komend seizoen de artikelen  gratis aan zijn volgers blijven aanbieden.

Het feit dat wij geen lidmaatschapsgeld vragen, betekent natuurlijk niet dat het in de lucht houden van de site en het up-to-date  houden van onze overige socialmediakanalen geen kosten met zich meebrengen.  Net zoals andere media (kranten, tijdschriften) moet ook LAV kosten maken om de voetbalartikelen  te kunnen plaatsen.  Daarom is LAV afhankelijk van sponsoren, variërend van Vrienden van LAV (dat kan al vanaf 71 eurocent!) tot Businessclubleden LAV, om ook in het komende seizoen verder te kunnen. Zonder deze steun kan LAV niet bestaan.

Iedere vorm van (financiële ) steun is van harte welkom. Een overeenkomst met gesloten beurzen? Is bij ons ook mogelijk. Op onze site staat vermeld hoe je al via een geringe vrijwillige  bijdrage ons kan helpen. Mocht je daar nog nadere informatie over willen hebben, neem dan gerust contact met ons op via redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

Voor nu wensen we alle volgers van  LeidenAmateurVoetbal een fijne vakantie toe en hopelijk tot in het nieuwe seizoen!

Team LAV