Ondanks de winterstop was het afgelopen weekend weer een drukte van jewelste op Sportpark Adegeest.  Een weekend vol met evenementen om het nieuwjaar traditioneel te openen. Op vrijdag stond inmiddels de negende editie van de Voorschoten ’97 Voetbalquiz op het programma, de quiz die ooit begon met 10 koppels zorgt inmiddels voor een overvolle kantine, een recordaantal van 82 koppels streden in drie rondes  van 20 (regionale, nationale en internationale) vragen  om de titel. Uiteindelijk waren het Arnout Verzijl en Rob Kathmann die er met de overwinning van door gingen met  56 goede antwoorden uit de 60 gestelde vragen. Het koppel stond al veel vaker op het ereschavot bij voetbalquizzen.

De zaterdagochtend stond in het teken van de meiden van de MO11 & MO13 welke voor het eerst in het bestaan van het meidenvoetbal bij Voorschoten ’97  mee konden doen aan het speciaal georganiseerde oliebollen toernooi.

In de middag was het tijd voor het 3e Verhoog’s Bakkerij sinds 1924 Oliebollen toernooi welke al jaren georganiseerd wordt voor de senioren van de club. 24 teams uit alle gelederen van de club speelden in 4 poules voor de overwinning welke uiteindelijk werden behaald door :  Squadra Azzuri, de zaterdag 2, de zaterdag 9 en de zondag 3 welke allemaal na afloop van de welverdiende prijs konden genieten. De avond werd afgesloten met de receptie en de feestavond met de coverband “Tikkie Terug”.

Al met al kunnen de organisatoren van de diverse evenementen gezamenlijk terug kijken op een fantastisch weekend, alle vrijwilligers die zich op 1 van deze dagen hebben ingezet willen wij via deze weg nogmaals bedanken en uiteraard een extra woord van dank aan onze sponsor  Verhoog’s Bakkerij sinds 1924.

In onderstaande link de foto’s van het senioren toernooi van onze huisfotograaf Luuk Oerlemans.

Marinus van der Peet

https://photos.app.goo.gl/tBWRhrvLG3pNUdhq1