Voor het achtste achtereenvolgende jaar wordt op zondag 17 juni 2018 het Recreatie-toernooi voor en door de ‘lagere ’seniorelftallen van UVS gespeeld.  Het toernooi, ontstaan als ‘geintje’ omdat er voor recreatieve seniorenteams geen eigen toernooi was, is vanaf het eerste jaar een groot succes gebleken. Het draagt bij aan een onderlinge verbondenheid van de teams. Er wordt wat makkelijker een beroep gedaan op spelers van een ander team als het ene team spelers tekort komt. De leden leren elkaar beter kennen en dat is toch ook wel belangrijk in een vereniging.

Aan het toernooi nemen de Zaterdag 2 en 4 en de Zondag 2, 3 en 6 deel. Ook de A-jeugd stuurt een vertegenwoordiging, De JO19-2 en 3 zijn present. Als gastteams schuiven aan de projecten die bij UVS opgezet zijn t.w. Life Goals en J.A.Z. Als 12e team sluit het 35+ team, spelers die bij UVS op vrijdagavond meespelen in een 35+-competitie van de KNVB, aan bij dit gezellige toernooi.

Er wordt gestart om 11.00 uur in vier poules van drie teams. In de ochtend worden de poulewedstrijden gespeeld en na de lunchpauze de finalewedstrijden. Elk  team speelt in totaal vijf 7 tegen 7 wedstrijden. Na de prijsuitreiking staat er een barbecue klaar en wordt er onder het genot van een hapje en een drankje, waarschijnlijk nog veel nagepraat over de wedstrijden. Het is dan ook nog lang gezellig op het terras bij UVS. U bent van harte welkom!