Zoals de meeste clubs is ook RCL druk doende om de selectie voor komend seizoen rond te krijgen. Eerder meldde onze website al dat Tolga Karpuz overkomt van UVS en ondertussen heeft de Leiderdorpse club ook een trainer binnen voor het tweede elftal. RCL laat het duo zich voorstellen.

Arsenio Halfhuid

Ik ben Arsenio Halfhuid 26 jaar, woonachtig in Delft. Als kleine jongen vol ambities ben ik begonnen met voetballen bij  RVC Rijswijk. Na een aantal goede jaren kreeg ik de mogelijkheid om bij ADO Den Haag te gaan voetballen. Daarna heb ik nog voor diverse andere profclubs gevoetbald o.a. Aston Villa (Engeland), FC Volendam en Feyenoord. Op mijn 23ste  kon ik mede door blessures niet meer op betaald voetbal niveau voetballen en moest laatste paar jaren op amateurniveau voetballen bij o.a. HBS Craeyenhout, waar ik ook trainer was van jeugdelftallen. Zo ook bij FC Oostzaan, beide uitkomende in de 3e divisie. Tijdens mijn periode bij Aston villa heb ik een trainersopleiding ‘ premier league learning’  gevolgd en afgerond bij de FA. Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe functie als hoofdtrainer van het 2e elftal en assistent trainer van het 1e elftal.

Tolga Karpuz

Ik ben 21 jaar oud en begonnen als pupil bij RCL. Dit waren leerzame jaren, waarin ik de basis van het voetbal leerde. Heb bij RCL tot aan de JO17 gespeeld.  Ik ben toen overgestapt naar UVS om landelijk te voetballen. Ik heb bij UVS prachtige jaren meegemaakt, landelijk voetballen is toch wel een van de mooiste dingen die je kan meemaken op jonge leeftijd. Na drie geweldige jaren kwamen de senioren aankloppen, hierbij heb ik een keuze gemaakt om over te stappen naar GHC. Na 1 seizoen bij GHC gespeeld te hebben, ben ik weer terug naar UVS gegaan. Na twee jaren UVS wil ik graag de overstap naar RCL maken, wat ik een fantastische club vind. Nu ben ik terug op het RCL-nest om er een fantastisch seizoen van te maken.