Woensdag 19 december j.l. was het een drukte op het complex van voetbalvereniging ASC. Voor de gehele onderbouw werd op de laatste training vóór de winterstop het “ASC-Pannenkoekentoernooi” gespeeld.Verdeeld over twee groepen werd er een mix-toernooi afgedraaid. Na een uur voetballen konden de kids én ouders aan tafel voor het eten van heerlijke pannenkoeken.Toen ieders buik gevuld was, was het feest nóg niet voorbij, want als klap op de vuurpijl werd er nog een leuke kerstfilm getoond. In totaal hebben ongeveer 150 kids weer een onvergetelijke dag meegemaakt ! En daar gaat het uiteindelijk om. Deze dag had geen succes geworden zonder de medewerking van vele lieve ouders die verantwoordelijk waren voor het bakken van ongeveer 700 (!) pannenkoeken én de organisatoren Ruben Dutrieux en Stephan van der Sman, respectievelijk gekscherend benoemd als “Toernooidirecteur” en “Opperhoofd Pannenkoek”. De ASC jeugdafdeling laat zien dat de club volop in beweging is en staat voor Prestatie, Vertier en Plezier !

Maar het “ASC-Pannenkoekentoernooi” was niet het laatste evenement binnen de jeugdafdeling aan het einde van het jaar, want op vrijdag 28 december sluit ASC af met de “ASC VOETBALDAG”.

En dat gaat ook weer een waar spektakel worden !Onder leiding van hoofdtrainer Mo Bougrine, bijgestaan door spelers van ASC 1, zullen er tal van voetbalspelletjes gedaan worden. Speciaal voor de keepers is er aparte keeperstraining. Met trots kunnen we melden dat ADO Den Haag JO17-keeper (en oud-ASC’er) Hugo Wentges aanwezig zal zijn om de keepers te trainen. Ook zal Jong Ajax-keeper Stan van Bladeren zijn opwachting maken. Hij zal vragen beantwoorden over hoe het is om bij Ajax te spelen. Natuurlijk is er ook ruime gelegenheid om met beide keepers op de foto te gaan.

NIEUW! Het is dit jaar ook mogelijk om vriendjes of vriendinnetjes, die nog geen lid zijn van ASC, mee te nemen.

Het programma van de dag zal er als volgt uit zien:

09.30-10.00 inloop en ontvangst
10.00-12.00 voetbalspellen in circuitvorm
12.00-14.00 (gezonde) lunch + spelletjes/tafeltennis/film kijken/Playstation op de beamer
13.15-14.45 voetbaltoernooi + Penaltykoning
14.45-15.30 ‘vragenuurtje’ Stan van Bladeren +prijsuitreiking
15.30-16.00 ophalen kinderen

De kosten voor deze dag bedragen € 30,00 per deelnemer.
Schrijf je snel in want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Stuur voor inschrijving of informatie een mailtje naar jeugd@ajaxsc.nl.

Dus kom naar voetbalvereniging ASC !

Hoofd jeugdopleiding ASC
Rob Gieben

Bron: ASC