Vanavond staan de laatste drie wedstrijden om de Rabobank LAV Cup in 2019 op de rol. Daarna volgen er nog acht duels in het begin van volgend jaar en daarna zijn we toe aan de loting voor de knock-out fase. Er zijn uiteraard al diverse beslissingen gevallen, maar na vanavond wordt er weer meer duidelijk.

In poule A speelt vierdeklasser Football Factory tegen Lugdunum. De studentenploeg moet winnen om een kans te houden. Lugdunum vergaarde al zes punten, maar kan zich definitief plaatsen voor de volgende ronde. Football Factory kreeg afgelopen zaterdag een oorwassing van Hazerswoudse Boys in competitieverband (0-8), terwijl de kikkers juist een draai om de oren gaven aan VVC in de derde klasse (0-9).

In poule D is Kagia gastheer van ASC. Ofwel een strijd tussen twee tweedeklassers, die enkel in de competitie op een andere dag uitkomen. De Lisserbroekers staan op drie uit 1 en ASC won een keer en speelde gelijk. VVSB is in deze poule al uitgeschakeld, terwijl Ter Leede 2 ook nog volop mee doet om zich te plaatsen. De winnaar van vanavond meldt zich in elk geval bij de laatste zestien van het toernooi.

UVS speelt op het eigen complex tegen Sporting Leiden (za). De blauwwitten wonnen de eerste twee ontmoetingen, terwijl de fusieclub pas eenmaal in actie kwam en winnend afsloot. De uitslag geeft vanavond meer helderheid, maar Quick Boys O21 heeft nog twee ontmoetingen open staan dus alle beslissingen in deze poule blijven uit.

Vanavond laat worden de uitslagen en standen verwerkt en morgenochtend worden er drie verslagjes geplaatst zoals dat bij elke wedstrijd het geval is. Alle duels, mocht u willen gaan kijken, beginnen om 20 uur.