Op donderdagavond 22 augustus en zaterdagmiddag 24 augustus vindt het 7e Henk Pieters Toernooi plaats bij Blauw Zwart in Wassenaar.Dit jaar is het toernooi weer terug gegaan naar de donderdagavond en de zaterdagmiddag en is de toernooi-organisatie er weer in geslaagd om een mooi deelnemersveld bij elkaar te krijgen. Football Factory, 4e klasser uit Leiden met voorzitter Pieter van Schie als oud Blauw Zwarter, Erasmus 4e klasser uit Den Haag met Herman Kooyenga als trainer met een Blauw Zwart verleden zijn aanwezig.
Dan als 3e deelnemer tweedeklasser DoCoS met Dennis Olman aan het roer van de technische staf.  De vierde deelnemer is uiteraard Blauw Zwart met Jos van der Helm aan het roer die ook al wat jaartjes bij de club traint. De wedstrijden op donderdagavond vangen aan op 20:00 en op zaterdagmiddag om 14:30.

Programma:
Donderdagavond
Blauw Zwart – Football Factoryis
Erasmus – DoCoS

Zaterdagmiddag:
Blauw Zwart – Erasmus
DoCoS – Football Factory

De prijsuitreiking van het toernooi zal plaatsvinden rond 16:00 met aansluitend een BBQ en de derde helft met zangers Jan Schneider, Jamie Young en Hans Evenboer en DJ (Robbin) LIfetrack.

Plaats van handeling: sportcomplex de Schulpwei Dr. Mansveltkade 7 in Wassenaar.

Toernooi-organisatie Blauw Zwart